Н У Х Т

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

14 march 2019

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова).

Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних економічних відносин Київського національного торговельно-економічного університету Ігор Федун, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету Ольга Пащенко.

Актуальність даної теми пояснюється тим, що сучасні підприємства спиртової галузі функціонують в умовах затяжної фінансово-економічної кризи, політичної нестабільності, посилення невизначеності зовнішнього середовища, призупинення діяльності окремих спиртових підприємств, неспроможності забезпечення високих результатів господарської діяльності тощо. Водночас діяльність спиртових підприємств повинна бути спрямована не лише на виживання в умовах сьогодення, але й на процес безперервного розвитку, що вимагає пошуку та застосування нових ефективних інструментів управління. Розроблення стратегії інноваційного розвитку може забезпечити життєздатність підприємств та підвищити їх конкурентоспроможність в умовах постійних мінливих змін зовнішнього середовища.

Формування стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової промисловості забезпечить сталий розвиток і підвищення прибутковості їх діяльності, а впровадження інновацій сприятиме виходу на європейський ринок.

За результатами захисту дисертаційної роботи члени ради присудили дисертанту науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Вітаємо!

Published on: 14-03-2019
Read also:
До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

З цим девізом понад 50 науковців і фахівців галузі зібралися на науково-практичний семінар «Повноцінне харчування», який відбувся у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України (м. Харків). Від нашого університету на цей захід був запрошений доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-науков...

READ YOURSELF

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 may 2019

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва. Маршрути б...

READ YOURSELF

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва 18 october 2023

Особливості роботи журналіста в Іракському Курдистані на гостьовій лекції професора Ербільського університету Салахатдіна

8 лютого для здобувачів освітніх програм «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Маркетинг» та викладачів кафедри маркетингу відбулася гостьова лекція доктора наук, професора Ербільського університету Салахатдіна (Іракський Курдистан), журналіста-міжнародника Хаджі Мухаммада Хідер Мавлюда. Лекція була присвячена популяризації України за кордоном, ...

READ YOURSELF

Особливості роботи журналіста в Іракському Курдистані на гостьовій лекції професора Ербільського університету Салахатдіна 09 february 2022

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

READ YOURSELF

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 july 2025