Н У Х Т

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

14 march 2019

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова).

Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних економічних відносин Київського національного торговельно-економічного університету Ігор Федун, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету Ольга Пащенко.

Актуальність даної теми пояснюється тим, що сучасні підприємства спиртової галузі функціонують в умовах затяжної фінансово-економічної кризи, політичної нестабільності, посилення невизначеності зовнішнього середовища, призупинення діяльності окремих спиртових підприємств, неспроможності забезпечення високих результатів господарської діяльності тощо. Водночас діяльність спиртових підприємств повинна бути спрямована не лише на виживання в умовах сьогодення, але й на процес безперервного розвитку, що вимагає пошуку та застосування нових ефективних інструментів управління. Розроблення стратегії інноваційного розвитку може забезпечити життєздатність підприємств та підвищити їх конкурентоспроможність в умовах постійних мінливих змін зовнішнього середовища.

Формування стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової промисловості забезпечить сталий розвиток і підвищення прибутковості їх діяльності, а впровадження інновацій сприятиме виходу на європейський ринок.

За результатами захисту дисертаційної роботи члени ради присудили дисертанту науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Вітаємо!

Published on: 14-03-2019
Read also:
Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 4 жовтня 2019 р. Національний університет «Львівська політехніка» був призначений базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологіїї та біоінженерія» у 2019/2020 н.р. Відповідно до Положення переможців к...

READ YOURSELF

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів 06 april 2020

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

READ YOURSELF

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 june 2021

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

READ YOURSELF

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 october 2020