Н У Х Т

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

28 december 2023

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію ще однієї освітньо-професійної програми нашого університету – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Освітня програма реалізується на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка програми – к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Акредитаційна експертиза здійснювалася експертами НАЗЯВО 7-9 листопада 2023 року. Експертну групу очолювала докторка технічних наук, професорка кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Ірина Заморська. У складі групи працювали кандидатка технічних наук, доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Вікторія Шелудько та старша викладачка кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Міжнародного гуманітарного університету Карина Власюк.

Експертки поспілкувалися з гаранткою та проєктною групою освітньої програми, адміністративним персоналом університету, викладачами й науковцями, що забезпечують викладання на освітніх компонентах програми, здобувачами освіти обох курсів, випускниками освітньої програми та стейкхолдерами, які долучалися до розроблення, перегляду програми та забезпечення практичної складової підготовки здобувачів освіти за програмою, представниками студентського самоврядування та Ради молодих учених, а також з працівниками сервісних служб, задіяних у підготовці здобувачів освіти, ознайомилися з кадровим, навчально-методичним і матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу, проаналізували статистику працевлаштування випускників.

 Фахівчині високо оцінили рівень підготовки за освітньою програмою, що відобразили у своєму звіті, який був підтриманий і Галузевою експертною радою, і членами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наразі отримано сертифікат про акредитацію магістерської освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

За черговою успішною акредитацією нашої освітньої програми – спільна кропітка й відповідальна робота усього колективу університету. Тож вітаємо гарантку, робочу групу з її розроблення та усіх причетних! Продовжуємо доводити, що НУХТ дає якісні знання здобувачам освіти! Дякуємо нашим захисникам і захисницям за цю можливість!

Published on: 28-12-2023
Read also:
Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

20 травня 2019 року делегація Всеукраїнської громадської організації «Спілка холодильщиків України» у складі викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, доцентів Валерія Возного і Олексія Пилипенка та асистента Романа Грищенка відвідала м. Мінськ (Республіка Біл...

READ YOURSELF

Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 23 may 2019

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

READ YOURSELF

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 february 2022

Експерт SES на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

На кафедру автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління завітав експерт SES, професор Хайко Шрьодер, що з 3 по 24 жовтня 2021 року перебуває у НУХТ із візитом.  В.о. завідувача кафедри Ярослав Смітюх разом із викладачами Євгеном Проскуркою, Олександром Пупеною та Романом Міркевичем представили гостю освітні та наукові напрямки, якими...

READ YOURSELF

Експерт SES на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 13 october 2021

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні

Щороку партнер і добрий друг нашого університету – Клуб пакувальників України проводить традиційні конкурси кращих зразків упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні, «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього». Наш університет готує фахівців пакувальної галузі, зокрема, за освітньою програмою «Комп...

READ YOURSELF

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні 10 may 2022