Н У Х Т

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

28 грудня 2023

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію ще однієї освітньо-професійної програми нашого університету – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Освітня програма реалізується на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка програми – к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Акредитаційна експертиза здійснювалася експертами НАЗЯВО 7-9 листопада 2023 року. Експертну групу очолювала докторка технічних наук, професорка кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Ірина Заморська. У складі групи працювали кандидатка технічних наук, доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Вікторія Шелудько та старша викладачка кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Міжнародного гуманітарного університету Карина Власюк.

Експертки поспілкувалися з гаранткою та проєктною групою освітньої програми, адміністративним персоналом університету, викладачами й науковцями, що забезпечують викладання на освітніх компонентах програми, здобувачами освіти обох курсів, випускниками освітньої програми та стейкхолдерами, які долучалися до розроблення, перегляду програми та забезпечення практичної складової підготовки здобувачів освіти за програмою, представниками студентського самоврядування та Ради молодих учених, а також з працівниками сервісних служб, задіяних у підготовці здобувачів освіти, ознайомилися з кадровим, навчально-методичним і матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу, проаналізували статистику працевлаштування випускників.

 Фахівчині високо оцінили рівень підготовки за освітньою програмою, що відобразили у своєму звіті, який був підтриманий і Галузевою експертною радою, і членами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наразі отримано сертифікат про акредитацію магістерської освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

За черговою успішною акредитацією нашої освітньої програми – спільна кропітка й відповідальна робота усього колективу університету. Тож вітаємо гарантку, робочу групу з її розроблення та усіх причетних! Продовжуємо доводити, що НУХТ дає якісні знання здобувачам освіти! Дякуємо нашим захисникам і захисницям за цю можливість!

Опублікований: 28-12-2023
Читайте також:
Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно

Інтернет усе впевненіше займає місце основного джерела отримання інформації з різних сфер нашого життя. Не можна знецінювати його роль і у науковій та педагогічній діяльності. Водночас слід пам'ятати, що не вся наведена інформація має однаковий рівень достовірності. Знання ефективних методів пошуку інформації дає змогу знаходити потрібну інформацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно 03 травня 2024

Вступники отримали рекомендації до зарахування на бюджет

Сьогодні, 28 липня, в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. У своїх електронних кабінетах вступники можуть дізнатися, чи отримали вони рекомендації на бю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники отримали рекомендації до зарахування на бюджет 28 липня 2021

Практичний нюанс харчових технологій

Студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Ларисою Михонік відвідали пивоварню «BeerMaster Brevery» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану в ТЦ «Республіка». Пивоварня славиться ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний нюанс харчових технологій 24 листопада 2023

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету

8 вересня 2022 року в залі засідань ректорату відбулося перше в цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко привітав присутніх із початком нового навчального року і розпочав засідання з розповіді про життя університету протягом останніх пів року в умовах воєнного стану в країні. Він коротко зупинився на усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету 08 вересня 2022