Н У Х Т

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

28 грудня 2023

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію ще однієї освітньо-професійної програми нашого університету – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Освітня програма реалізується на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка програми – к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Акредитаційна експертиза здійснювалася експертами НАЗЯВО 7-9 листопада 2023 року. Експертну групу очолювала докторка технічних наук, професорка кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Ірина Заморська. У складі групи працювали кандидатка технічних наук, доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Вікторія Шелудько та старша викладачка кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Міжнародного гуманітарного університету Карина Власюк.

Експертки поспілкувалися з гаранткою та проєктною групою освітньої програми, адміністративним персоналом університету, викладачами й науковцями, що забезпечують викладання на освітніх компонентах програми, здобувачами освіти обох курсів, випускниками освітньої програми та стейкхолдерами, які долучалися до розроблення, перегляду програми та забезпечення практичної складової підготовки здобувачів освіти за програмою, представниками студентського самоврядування та Ради молодих учених, а також з працівниками сервісних служб, задіяних у підготовці здобувачів освіти, ознайомилися з кадровим, навчально-методичним і матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу, проаналізували статистику працевлаштування випускників.

 Фахівчині високо оцінили рівень підготовки за освітньою програмою, що відобразили у своєму звіті, який був підтриманий і Галузевою експертною радою, і членами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наразі отримано сертифікат про акредитацію магістерської освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

За черговою успішною акредитацією нашої освітньої програми – спільна кропітка й відповідальна робота усього колективу університету. Тож вітаємо гарантку, робочу групу з її розроблення та усіх причетних! Продовжуємо доводити, що НУХТ дає якісні знання здобувачам освіти! Дякуємо нашим захисникам і захисницям за цю можливість!

Опублікований: 28-12-2023
Читайте також:
Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 березня на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітали учасники профорієнтаційного табору IBS Education. IBS Education – це освітня компанія, що організовує на канікулах профорієнтаційні табори для професійного самовизначення старшокласників. Гостинно зустрічала учнів 9-11 класів відповідальна за профорієнтацію факультету В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 березня 2019

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН

Згідно з наказом МОН від 02.12.2022 №1092 «Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів» до складу експертної ради Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів: - з агропромислового комплексу та продовольства включено докторів технічних наук Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН 09 грудня 2022

На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі інновацій 15 січня 2018

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 «Туризм» Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні «Ukrainian Gastro Show» – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією. «Українська кухня. Осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 18 червня 2021