Н У Х Т

Перші настанови нового семестру

16 січня 2024

Перші настанови нового семестру

Новий семестр на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почався з кураторської години в групі ПМ-1-1, до якої долучилися не тільки кураторка групи Катерина Грінінг, але й завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна, гарант бакалаврської освітньої програми «Прикладна механіка» Сергій Токарчук і гарант магістерської освітньої програми «Прикладна механіка» Костянтин Васильківський.

Перша в житті сесія здана і, відпочивши, юні здобувачі вперше будуть навчатися в повністю дистанційному форматі. Тож всі разом зустрілися, щоб привітати студентів із початком нового навчального семестру, розповісти про особливості, переваги та недоліки дистанційного навчання; нагадати здобувачам, що система отримання стипендій є рейтинговою по результатах зданої сесії та проінформувати про систему отримання підвищеної стипендії.

Окремо було виділено питання, яке стосувалося ліквідації заборгованостей. На засіданні кафедри було прийнято рішення про прикріплення здобувачів із заборгованостями до тьютера (керівника) від кафедри. Така процедура відбувається вперше і мається на увазі, що тьютер буде наставляти, консультувати, підказувати, ділитися своїм досвідом зі здобувачем у питаннях навчання. Також, за бажанням здобувачів які успішно склали сесію, можливе доєднання тьютера і до них. Колектив кафедри сподівається, що така цікава й тісна співпраця буде максимально ефективною і призведе до міцного та ефективного взаємозв'язку між здобувачем та майбутнім керівником дипломного проєкту.

Також завідувачка кафедри наголосила, що на кафедрі працює гурток мехатроніки, та запросила доєднатися до нього всіх бажаючих. Наразі члени гуртка складають цікаву установку та прагнуть передати свій досвід, знання та навички молодшим поколінням юних мехатронщиків.

Опублікований: 16-01-2024
Читайте також:
Кафедра готельно-ресторанної справи не перестає дивувати неймовірними майстер-класами

1 квітня 2025 р. відбувся майстер-клас для магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», організований гаранткою і лекторкою навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» Тетяною Сильчук. Guest chef – Олександр Дударенко, шеф-кухар ресторану GLIBIVKA FAMILY PARK, член Асоціації Шеф-кухарів України, випускник Basque Culinary C...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи не перестає дивувати неймовірними майстер-класами 03 квітня 2025

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права

На кафедрі економіки і права 30 січня 2025 року під керівництвом доцентки Оксани Відоменко відбулося чергове онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик», до роботи якого доєдналось 14 здобувачів спеціальності «Економіка». Зустріч проводилась у рамках Всеукраїнської програми «Підприємницький університет», учасником ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове засідання студентського наукового гуртка «Сучасний економіст-аналітик» на кафедрі економіки і права 31 січня 2025

Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023