Н У Х Т

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

23 листопада 2022

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці. 

Особливу увагу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції приділяють здобувачам першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», які в цей важкий час розпочали свій студентський шлях.

У дружній і довірчій атмосфері, за чашкою запашного гарячого напою, проходить більшість зустрічей з кураторами. Це як найкраще допомагає адаптувати здобувачів до студентського життя.

Куратори першого курсу, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик цілодобово перебувають на зв'язку зі своїми здобувачами та в режимі реального часу допомагають в опануванні навчальних дисциплін, освоєнні дистанційного навчання в університеті, а також надають психологічну підтримку.

На щотижневих кураторських годинах і під час відвідування гуртожитку обговорюються нагальні проблеми здобувачів, проводяться роз’яснювальні бесіди щодо правил і норм навчання, перебування в університеті та гуртожитках за умов воєнного стану, правил поведінки під час повітряних тривог. Особлива увага приділяється патріотичній складовій виховання молоді, залученні до толерантності, людяності, доброзичливості, шанобливості.

Куратори першого курсу щиро бажають своїм здобувачам нових перемог та без зайвих проблем і переживань здати першу сесію.

Опублікований: 23-11-2022
Читайте також:
Профком співробітників НУХТ вітає з Великоднем

Вітаємо всіх зі світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаємо щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай це чудесне свято принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров'я і мир. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес! Члени профкому НУХТ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ вітає з Великоднем 30 квітня 2021

Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ

Нова традиція з’явилася у відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» – свято для студентів, які здобули середню освіту, та нагородження в номінації «Золота молодь України» за найкращі досягнення в спорті, дозвіллі та навчанні. У присілку Бистрий відбувся міні-фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова традиція Свалявського коледжу НУХТ 25 червня 2021

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021

Україна туристична на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів за сприяння дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій проводить тематичні заходи, присвячені наймальовничішим куточкам України. Протягом минулих років відбулися тематичні заходи «Сім Чудес України», «Києве мій», а в цьому році 23 квітня відбувся тематичний захід «Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Україна туристична на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 квітня 2019