Н У Х Т

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

23 листопада 2022

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці. 

Особливу увагу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції приділяють здобувачам першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», які в цей важкий час розпочали свій студентський шлях.

У дружній і довірчій атмосфері, за чашкою запашного гарячого напою, проходить більшість зустрічей з кураторами. Це як найкраще допомагає адаптувати здобувачів до студентського життя.

Куратори першого курсу, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик цілодобово перебувають на зв'язку зі своїми здобувачами та в режимі реального часу допомагають в опануванні навчальних дисциплін, освоєнні дистанційного навчання в університеті, а також надають психологічну підтримку.

На щотижневих кураторських годинах і під час відвідування гуртожитку обговорюються нагальні проблеми здобувачів, проводяться роз’яснювальні бесіди щодо правил і норм навчання, перебування в університеті та гуртожитках за умов воєнного стану, правил поведінки під час повітряних тривог. Особлива увага приділяється патріотичній складовій виховання молоді, залученні до толерантності, людяності, доброзичливості, шанобливості.

Куратори першого курсу щиро бажають своїм здобувачам нових перемог та без зайвих проблем і переживань здати першу сесію.

Опублікований: 23-11-2022
Читайте також:
Старовинну пам’ятку мегалітичної культури відвідали наші викладачі

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування разом зі своїми родинами та співробітники інших підрозділів НУХТ мали змогу відвідати одне з визначних місць нашої країни – Камінне село, завдячуючи профоргу кафедри Ларисі Карташовій. Камінне село – місце-загадка. Містичне, таємниче, сховане в лісах житомирського Полісся. Український Стоунхе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старовинну пам’ятку мегалітичної культури відвідали наші викладачі 29 жовтня 2018

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня

Студенти груп К-42 та К-43 (Кухар. Кондитер) Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ склали пробні кваліфікаційні роботи з «Технології приготування кондитерських виробів» на здобуття третього розряду кондитера під час виробничої практики в готелі мережі MPM «Kalina Garden» (Сонячний Берег, Болгарія). Здобувачі прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня 30 червня 2025

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори

У жовтні 2024 року здобувачі освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв'язки з громадськістю» мали дві надзвичайно цікаві зустрічі з фахівцями-практиками, які поділилися з ними практичними інсайтами. Гостьову лекцію «Власна справа» прочитав власник сео-агенства Ecom-X Тарас Герасимюк, який поділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори 28 жовтня 2024

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2020