Н У Х Т

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

23 листопада 2022

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці. 

Особливу увагу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції приділяють здобувачам першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», які в цей важкий час розпочали свій студентський шлях.

У дружній і довірчій атмосфері, за чашкою запашного гарячого напою, проходить більшість зустрічей з кураторами. Це як найкраще допомагає адаптувати здобувачів до студентського життя.

Куратори першого курсу, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик цілодобово перебувають на зв'язку зі своїми здобувачами та в режимі реального часу допомагають в опануванні навчальних дисциплін, освоєнні дистанційного навчання в університеті, а також надають психологічну підтримку.

На щотижневих кураторських годинах і під час відвідування гуртожитку обговорюються нагальні проблеми здобувачів, проводяться роз’яснювальні бесіди щодо правил і норм навчання, перебування в університеті та гуртожитках за умов воєнного стану, правил поведінки під час повітряних тривог. Особлива увага приділяється патріотичній складовій виховання молоді, залученні до толерантності, людяності, доброзичливості, шанобливості.

Куратори першого курсу щиро бажають своїм здобувачам нових перемог та без зайвих проблем і переживань здати першу сесію.

Опублікований: 23-11-2022
Читайте також:
Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела зі здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Менеджмент організацій» пізнавальний захід «Les Cultures et les Traditions Françaises». Тема є досить актуальною, оскільки Франція вважається еталоном європейської культури, демократії й поваги до пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють іншомовні компетенції з гостями з Франції 30 вересня 2022

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Згідно з наказом по НУХТ №173 від 31.12.2020 р. в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності  «Харчові технології». До складу комісії конкурсу увійшли завідувачі та викладачі технологічних кафедр університету та викладач кафедри експертизи харчових продуктів. Очоли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 09 лютого 2021

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018