Н У Х Т

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

23 листопада 2022

Куратори першого курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завжди поруч зі своїми здобувачами

Ми сьогодні живемо у дуже не простий час, який вимагає від кожного зібраності та концентрації всіх ресурсів. Під час агресії, яку переживає наша країна, кожен громадянин працює на своєму місці і наближає нашу перемогу. Але всі ми потребуємо підтримки та колективного відчуття, що поруч знаходяться однодумці. 

Особливу увагу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції приділяють здобувачам першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», які в цей важкий час розпочали свій студентський шлях.

У дружній і довірчій атмосфері, за чашкою запашного гарячого напою, проходить більшість зустрічей з кураторами. Це як найкраще допомагає адаптувати здобувачів до студентського життя.

Куратори першого курсу, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик цілодобово перебувають на зв'язку зі своїми здобувачами та в режимі реального часу допомагають в опануванні навчальних дисциплін, освоєнні дистанційного навчання в університеті, а також надають психологічну підтримку.

На щотижневих кураторських годинах і під час відвідування гуртожитку обговорюються нагальні проблеми здобувачів, проводяться роз’яснювальні бесіди щодо правил і норм навчання, перебування в університеті та гуртожитках за умов воєнного стану, правил поведінки під час повітряних тривог. Особлива увага приділяється патріотичній складовій виховання молоді, залученні до толерантності, людяності, доброзичливості, шанобливості.

Куратори першого курсу щиро бажають своїм здобувачам нових перемог та без зайвих проблем і переживань здати першу сесію.

Опублікований: 23-11-2022
Читайте також:
Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Обґрунтування вибору технології червоних вин з винограду сортів західноєвропейської групи», присвячений дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Олени Циганкової «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» (науковий керівник - доцент Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 травня 2018

Дні відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю і Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

29 січня о 17:00 відбудеться онлайн-День відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю. 30 січня відбудеться онлайн-День відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Під час цих заходів майбутні вступники зможуть ближче познайомитися з Національним університетом харчових технологій і його навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дні відкритих дверей факультету біотехнології та екологічного контролю і Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 25 січня 2021

Про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Свалявського технічного коледжу НУХТ

22 жовтня 2021 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Свалявському технічному фаховому коледжі НУХТ асистент кафедри електропостачання та енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Петро Зінькевич зустрівся зі здобувачами випускної групи спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Свалявського технічного коледжу НУХТ 22 жовтня 2021