Н У Х Т

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти

11 січня 2021

Розпочалися виробнича та переддипломна практики здобувачів вищої освіти

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах.

Цього року 11 січня практика розпочалася для здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, спеціальності «Хімічні технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового  інституту економіки і управління.

Загалом на практику був направлений 631 здобувач вищої освіти, в т.ч. 542 здобувачі освітнього ступеню «бакалавр» і 89 – «магістр».

Зважаючи на продовження дії карантину, здобувачі вищої освіти розпочали виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів – соціального дистанціювання та санітарно-гігієнічних норм.

Завдяки постійній активній співпраці фахівців сектору практичної підготовки та випускових кафедр зі стейкхолдерами, студентам надається  унікальна можливість бути направленими на бази практик – найпотужніші високотехнологічні підприємства України з метою вивчення напрямів діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки.

Метою практики є закріплення, поглиблення і розширення знань із теоретичних дисциплін, а  також виконання кваліфікаційної дипломної роботи та підготовка до майбутньої роботи за спеціальністю.

Завданням практики є вивчення структури та організації діяльності установ та підприємств за місцем проходження практики: ознайомлення з питаннями наукової організації праці; засвоєння методів дослідження, завдань, спрямованих на розв'язання конкретних виробничих проблем; поглиблення навичок роботи, набуття практичних навиків на робочих місцях.

Практика  покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень професійної підготовки.

До керівництва практикою студентів залучаються досвідчені викладачі  університету та спеціалісти з даного фаху, які працюють в організаціях, установах на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за результатами практики.

Опублікований: 11-01-2021
Читайте також:
Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

За ініціативи студради та студпрофкому Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету в коледжі вперше відбувся міський турнір із кібер-спортивної гри FIFA15 у віковій категорії „юніори”. Змагання відбулися під лозунгом –  „Будь кращим. Грай серед кращих”. У турнірі взяли участь студенти першого курсу коледжу та учні 9-х класів шкіл ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міський турнір із кібер-спортивної гри відбувся на базі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 27 лютого 2017

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів

24-25 липня у Києві відбувся 15-й ювілейний HR days 2018 - найбільший форум, на якому щорічно збираються понад 300 топ-керівників із управління персоналом провідних українських і зарубіжних компаній для обговорення найважливіших подій, ключових тенденцій і трендів поточного року, найцікавіших HR-кейсів, кращих рішень для управління персоналом. Цей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів 26 липня 2018

Еко-акція студентів Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

10 квітня 2019 року за ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» у м. Кам’янець-Подільський відбулася загальноміська екологічна молодіжна акція «Турист в чистому місті». Ініціатива «Громада дружня до дітей та молоді» – глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еко-акція студентів Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 11 квітня 2019

Створення електронних освітніх ресурсів опановують гаранти освітніх програм

Гарантка бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент», доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Дунда взяла участь в онлайн-майстерні «Створюємо електронні освітні ресурси».  Онлайн-майстерня акцентувала увагу на: проєктуванні електронних посібників, масових відкритих онлайн-курсів, створенні рукопису підручника нового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення електронних освітніх ресурсів опановують гаранти освітніх програм 31 травня 2023