Н У Х Т

Подорож до німецькомовних країн на занятті з другої іноземної мови

15 грудня 2021

Подорож до німецькомовних країн на занятті з другої іноземної мови

14 грудня  2021 року здобувачі освіти третього курсу за спеціальністю «Туризм» на занятті з другої іноземної мови (німецька) разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольгою Неживою здійснили віртуальну подорож до німецькомовних країн.

Під час заняття здобувачі освіти познайомилися із країнами Європи, де розмовляють німецькою мовою. Адже німецька мова є рідною мовою для найбільшої кількості людей в Європі. Це не дивно, оскільки тільки в Німеччині близько 83 млн. жителів. Але не лише в Німеччині говорять німецькою, це також державна мова Австрії та Ліхтенштейну, і одна з офіційних мов Швейцарії, Бельгії та Люксембургу. Крім того, німецька мова є рідною мовою для значної частини населення північної Італії, східної Бельгії, Нідерландів, Данії, східної Франції, частини Польщі, Чеської Республіки та Румунії.

Здобувачі освіти дуже яскраво представили у формі презентацій свою обрану німецькомовну країну, розповіли німецькою мовою про їх географічне положення, національну мову, найбільші міста цих держав, і цікаві факти про них.

Заняття було дуже цікавим і пізнавальним. Студенти з великим захопленням демонстрували свої презентації. З чого можна зробити висновок, що така методика навчання позитивно оцінюється здобувачами освіти, а відтак, рівень їх знань буде значно вищим.

Опублікований: 15-12-2021
Читайте також:
Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 червня 2020

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Фільм «Sugar» на черговому засіданні Movie Club

Студенти групи ТУ 2-12а разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Сподинюк у рамках Movie Club переглянули та обговорили фільм «Sugar». Що відбувається з нашим тілом і мозком, коли ми з'їдаємо пончик або шматок торта? Як це впливає на наш настрій? Чому знежирений йогурт – не найкращий варіант для вечері, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фільм «Sugar» на черговому засіданні Movie Club 21 травня 2021

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» успішно завершили літню виробничу практику, яка є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері туризму. Практика проходила під керівництвом президента Київської міської Федерації спортивного туризму України, віце-президента Федерації спортивного туризму України, спортивного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 26 червня 2023