Н У Х Т

Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади

13 березня 2020

Кращих фізиків НУХТ визначили в рамках І туру Всеукраїнської олімпіади

11 березня 2020 року відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади з фізики серед студентів І-ІІ курсів НУХТ.

У майстерності розв’язування цікавих задач з фізики змагалися 19 студентів. Найбільш активними були учасники із Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, факультетів автоматизації і комп’ютерних систем та готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Змагання проводилися відповідно до програми «Фізика». Журі відзначило високий рівень підготовки учасників у цьому році.

Переможцями стали:
І місце – другокурсник Вадим Калита (група ХМ-2-4);
ІІ місце – першокурсник Даніїл Максименко (група АК-І-1)
ІІІ місце – першокурсник Святослав Павлюк (група АК-І-1).

Комісія кафедри фізики виносить подяку всім учасникам олімпіади!

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів у навчанні і в житті!

Опублікований: 13-03-2020
Читайте також:
Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко. Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала 04 листопада 2019

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

Професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган організувала для управлінців персоналом 4 курсу майстер-клас із психологом Євгенією Ейсмонт. У професійні практиці Євгенії – групові та індивідуальні психологічні консультації співробітників і топ-менеджерів відомих компаній. Зараз вона працює в освітньому проекті – школі Claris Verbis, ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти… 15 листопада 2019

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020