Н У Х Т

Фахівчиня компанії «Дельта Вілмар» прочитала лекцію здобувачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

28 квітня 2021

Фахівчиня компанії «Дельта Вілмар» прочитала лекцію здобувачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів прослухали гостьову лекцію випускниці кафедри, начальниці олійно-екстракційного цеху компанії «Дельта Вілмар» Тетяни Піддубної.

Фахівчиня ознайомила студентів із особливостями функціонування олійно-екстракційного виробництва в сучасних економічних умовах, розповіла про сучасне обладнання, яке використовується в цеху, про заходи охорони навколишнього середовища, технологію очищення стічних вод.

Гостя розповіла також про свій досвід роботи в компанії, який розпочався зі стажування на підприємствах компанії у Китаї. Студенти, у свою чергу, зацікавилися системою сертифікації на підприємстві.

Тетяна розповіла, що підприємство відповідає сертифікації за: Міжнародним стандартом ISO 22000:2018; Міжнародним стандартом ISO 9001:2015; Схемою сертифікації FSSC 22000; Міжнародним стандартом RSPO SCCS; Єврейським Законом (Кошер); Законами Ісламу (Халяль).

Наприкінці лекторка запросила випускників взяти участь у конкурсах на заміщення вакансій у компанії «Дельта Вілмар».

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці

Для того, щоб дати поштовх в успішне майбутнє молодим спеціалістам спеціальності «Організація виробництва» 26 січня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся захід, спрямований на успішне працевлаштування випускників. Були запрошені роботодавці, які зацікавлені у висококваліфікованих співробітниках – ТОВ «Бас Агро», Creditexpress Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці 26 січня 2018

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології». На занятті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології» 14 березня 2019

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom. Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора 05 травня 2020

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

Важливою складовою освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра і «Готельна і ресторанна справа» освітнього ступеня магістра з підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є практична підготовка здобувачів. Свої практичні навички студенти здобувають у найкращих готельних підприємствах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами 10 грудня 2024