Н У Х Т

Святкова перемога

28 грудня 2022

Святкова перемога

Здобувач освіти групи БТ-1-1 Максим Клименко додав ще одну нагороду до свого спортивного здобутку 2022 року. 17-18 грудня він взяв участь у ІХ відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, присвячених Дню Святого Миколая, які організував клуб «Зелеста» (м. Київ).

Згідно зі затвердженою програмою особисті змагання з орієнтування відбулися у заданому напрямку у вікових групах Ч/Ж від 6 до 65 років.

Результати кожного дня визначалися за меншим часом проходження дистанції, а двох днів змагань – за найбільшою кількістю балів учасника та, якщо рахунок балів був однаковим, за сумою часу двох днів.  Наш здобувач посів І місце у віковій групі Ч18. Переможці за сумою двох днів у кожній із вікових груп були нагороджені дипломами, медалями та подарунками (солодощами і ялинковими прикрасами).

У змаганнях взяли участь спортсмени клубів, навчальних закладів, шкіл, підприємств міста Києва та п’яти областей України: Київської, Харківської, Вінницької, Луганської та Івано-Франківської. Загальна кількість учасників – 226 осіб.

Учасники весело та із захопленням провели свої вихідні дні, змагаючись на дистанціях у вікових групах по приміщеннях університету. Зауважимо, що 50% від стартового внеску було перераховано на потреби ЗСУ.

Вітаємо нашого студента! Незабаром – Чемпіонат України, що відбудеться в місті Києві, тож, бажаємо йому успіху! Перемога має бути за нами!

Опублікований: 28-12-2022
Читайте також:
Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки!

Команда «Зірки-131» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 7.0» серед 34 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши знання, навички та згуртованість. Наша команда, яку представляли магістранти і бакалаври освітньо-професійної програми «Прикладна механіка»: Тарас Бутик ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога – гарна традиція на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки! 05 квітня 2024

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+

19-21 грудня 2023 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Офісом віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, Національним агентством...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+ 19 грудня 2023

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

Останній ривок перед головним етапом написання кваліфікаційної магістерської роботи – переддипломна практика. Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології групи Фб-2-2М: Дарія Жалюк, Владислава Лозіна, Олександра Максимець, Тетяна Підгерська, Валентин Подолянчук та Анастасія Роженко вирушили на одне з підприємств, що входить до складу великої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум» 03 жовтня 2022

Студактив на профорієнтаційному марші

Профорієнтаційна робота в університеті займає значне місце, вона забезпечує безперервність ступенів освіти та залучення більшої кількості вступників. Тож, минулого тижня студенти-біотехнологи Єлизавета Дон та Артур Захаров, як представники студентського самоврядування факультету біотехнології та екологічного контролю, вирішили запросити талановитих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студактив на профорієнтаційному марші 18 квітня 2023