Н У Х Т

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

12 травня 2025

Нагородження переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

9 травня 2025 року в університеті у змішаному форматі відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Захід відбувся за участі представників адміністрації НУХТ, співорганізатора олімпіади – компанії МХП, кафедри експертизи харчових продуктів, викладачів, членів журі та гостей заходу. Переможці отримали грамоти та пам’ятні подарунки.

Оргкомітет олімпіади висловлює щиру подяку всім учасникам, науковим керівникам, викладачам і координаторам за активну участь, підтримку студентів і сприяння розвитку освітнього середовища в галузі технологічної експертизи й безпеки харчової продукції.

Бажаємо всім учасникам натхнення, високих наукових здобутків і професійного зростання! До нових зустрічей у наступному році!

Опублікований: 12-05-2025
Читайте також:
Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики

У зв’язку з глобальними енергетичними викликами, такими як енергетична безпека та енергетична незалежність, існує потреба у нових підходах до вирішення енергетичних проблем. У свою чергу, активне використання відновлюваних джерел енергії вимагає глибокого розуміння процесів новітньої енергетики. З цією метою Науково-технічний центр «Біомаса» за фін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики 17 червня 2024

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв

Після тривалого періоду онлайн-навчання, здобувачі-третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову відчули атмосферу реальної лабораторії, виконуючи лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв 29 квітня 2024

Таємниці змішаного навчання розкривають наші викладачі

У наших освітніх реаліях останнім часом популярним стало змішане навчання. Це – методика, за якою студенти засвоюють частину матеріалу онлайн і якоюсь мірою самостійно керують своїм часом, а частину – офлайн, в аудиторії. Водночас це логічно пов’язані між собою компоненти теми. Зрештою, студенти отримують цілісний навчальний досвід. Ще два роки том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці змішаного навчання розкривають наші викладачі 30 травня 2022

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Не зважаючи на усі складнощі й проблеми, що виникли у зв’язку з оголошенням воєнного стану через повномасштабну агресію проти нашої країни, дистанційне навчання, на щастя, жодним чином не вплинуло на якість освіти. І яскравим підтвердженням цьому стали захисти кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідні магістратури – вердикт Екзаменаційної комісії кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 червня 2022