Н У Х Т

Святкова перемога

28 december 2022

Святкова перемога

Здобувач освіти групи БТ-1-1 Максим Клименко додав ще одну нагороду до свого спортивного здобутку 2022 року. 17-18 грудня він взяв участь у ІХ відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, присвячених Дню Святого Миколая, які організував клуб «Зелеста» (м. Київ).

Згідно зі затвердженою програмою особисті змагання з орієнтування відбулися у заданому напрямку у вікових групах Ч/Ж від 6 до 65 років.

Результати кожного дня визначалися за меншим часом проходження дистанції, а двох днів змагань – за найбільшою кількістю балів учасника та, якщо рахунок балів був однаковим, за сумою часу двох днів.  Наш здобувач посів І місце у віковій групі Ч18. Переможці за сумою двох днів у кожній із вікових груп були нагороджені дипломами, медалями та подарунками (солодощами і ялинковими прикрасами).

У змаганнях взяли участь спортсмени клубів, навчальних закладів, шкіл, підприємств міста Києва та п’яти областей України: Київської, Харківської, Вінницької, Луганської та Івано-Франківської. Загальна кількість учасників – 226 осіб.

Учасники весело та із захопленням провели свої вихідні дні, змагаючись на дистанціях у вікових групах по приміщеннях університету. Зауважимо, що 50% від стартового внеску було перераховано на потреби ЗСУ.

Вітаємо нашого студента! Незабаром – Чемпіонат України, що відбудеться в місті Києві, тож, бажаємо йому успіху! Перемога має бути за нами!

Published on: 28-12-2022
Read also:
Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

READ YOURSELF

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 july 2019

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів

Усі ми чудово знаємо, що Франція є однією з провідних країн у галузі виноробства у світі, тому можливість відвідати гостьову лекцію Мікробіологічні рішення для вініфікації білих вин» біолога та генетика Філіпа Марулло з Науково-дослідного інституту вина і виноградарства Франції, до якої долучились здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми...

READ YOURSELF

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів 27 september 2024

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

READ YOURSELF

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 january 2023

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчаль...

READ YOURSELF

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США 06 december 2019