Н У Х Т

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

01 february 2023

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу.

Рейтинг обраховується за цитуваннями інституційних профілів співробітників університетів у Google Scholar. Інституційними профілями вважаються профілі, в яких вказана повна офіційна назва навчального закладу та корпоративна пошта в його домені. Показник цитування свідчить про відкритість і цінність наукових здобутків авторів. Станом на січень 2023 року методика підрахунку дещо змінена, порівняно з попередніми роками, та це не завадило нашому університету утримати високі позиції.

Нагадаємо, що показник цитування наукових публікацій у Google Scholar з 2020 року використовується як індикатор публікаційної і наукової діяльності науковця ЗВО у академічному національному рейтингу «ТОП 200 Україна» і світовому Webometrics Ranking of World Universities.      

Published on: 01-02-2023
Read also:
Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики

У зв’язку з глобальними енергетичними викликами, такими як енергетична безпека та енергетична незалежність, існує потреба у нових підходах до вирішення енергетичних проблем. У свою чергу, активне використання відновлюваних джерел енергії вимагає глибокого розуміння процесів новітньої енергетики. З цією метою Науково-технічний центр «Біомаса» за фін...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики 17 june 2024

Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу

Другокурсники-біотехнологи в рамках навчального процесу відвідали українську філію швецької компанії «Lantmännen Аха» – завод з виробництва готових сухих сніданків. Старша технологиня підприємства ознайомила здобувачів із процесами виробництва продукції: від дозування компонентів до кінцевого результату, контролем якості та умовами її зберігання т...

READ YOURSELF

Українська філія «Lantmännen Аха» знайомить здобувачів-біотехнологів із особливостями технологічного процесу 16 november 2023

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

READ YOURSELF

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 march 2024

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S

12 листопада 2024 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся черговий освітній івент. На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко директор департаменту з продажу харчових культур та ферментів компанії Novonesis A/S Олег Рибачук у змішаному онлайн/офлайн-форматі прочитав гостьову лекцію «Сучасні технології виробництва салямі» у ...

READ YOURSELF

Сучасні технології презентував здобувачам фахівець компанії Novonesis A/S 13 november 2024