Н У Х Т

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

01 липня 2024

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

Шановні вступники до магістратури у 2024 році!

Час реєструвати свої електронні кабінети настав! Хутчіш заходьте на https://cabinet.edbo.gov.ua/login та вказуйте адресу електронної пошти (надалі це буде логін для входу до кабінету). Пам'ятаємо, що електронні адреси заблокованих в Україні сервісів на кшталт mail.ru не використовуємо!

Реєструючи свій е-кабінет, ви зазначаєте:

- пароль для входу;
- дані екзаменаційного листка (номер, пін-код і рік), отриманого під час реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ;
- серію і номер документа про уже здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

У разі відсутності екзаменаційного листка, необхідно буде вказати документ, що посвідчує особу, на підставі якого виготовлявся ваш диплом бакалавра, або номер облікової картки платника податків.

На зазначену вами електронну адресу надійде лист для активації доступу до е-кабінету. Цю операцію ви маєте виконати протягом 15 хвилин.

Активувавши е-кабінет, ви повинні будете завантажити туди:

- контактний номер телефону (у форматі +380 для тих, хто перебуває в Україні, або у форматі країни вашого перебування);
- свою кольорову фотокартку (3х4 см);

Перевірте наявність документів у блоці «Сертифікати ЄФІ/ЄФВВ» (у випадку відсутності - додайте їх). Нагадуємо, у 2024 році ви можете вступати на підставі результатів ЄВІ або 2023, або 2024 року та ЄФВВ 2024 року.

У блоці «Документи про освіту» має бути серія, номер і дата видачі вашого документа про здобутий уже освітній ступінь. Там же можна додати інший додатковий диплом про освіту, за умови, що він наявний у Реєстрі документів про освіту.

Файли мають бути у форматі JPG (JPEG) максимальним розміром не більше 1 Мб.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що після подання першої заяви ви вже не зможете внести жодної зміни до свого е-кабінету. Тому ОБОВ’ЯЗКОВО зразу уважно перевірте, чи правильно завантажені всі ваші дані.

Приймання заяв і документів на вступ до магістратури почнеться 1 серпня і триватиме до 18:00 22 серпня 2024 року.

Освіжити в пам'яті інформацію про наші спеціальності і освітні програми ви можете за посиланням

Наші консультанти охоче дадуть відповіді на всі запитання, що виникають у наших вступників – Приймальна комісія НУХТЧат Вступника-2024.   

Більше інформації про вступ на магістра на сайті університету

Бажаємо успіху!

Опублікований: 01-07-2024
Читайте також:
Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 лютого 2020

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка

Відомо, що ефективність профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді значно підвищується, якщо вони отримують інформацію не від викладачів, а від студентів, які ще донедавна самі були школярами. Переконалася у цьому і студентка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ) Анна Кравець, яка відвідала випускні класи НВК імені М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свою випускову кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів розповіла школярам Диканьки студентка 22 грудня 2018

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 квітня 2022

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця

17 травня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Обмін речовин» професора, кандидата технічних наук Анатолія Салюка з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 5. Основи біохімії» для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця 18 травня 2018