Н У Х Т

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

01 липня 2024

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

Шановні вступники до магістратури у 2024 році!

Час реєструвати свої електронні кабінети настав! Хутчіш заходьте на https://cabinet.edbo.gov.ua/login та вказуйте адресу електронної пошти (надалі це буде логін для входу до кабінету). Пам'ятаємо, що електронні адреси заблокованих в Україні сервісів на кшталт mail.ru не використовуємо!

Реєструючи свій е-кабінет, ви зазначаєте:

- пароль для входу;
- дані екзаменаційного листка (номер, пін-код і рік), отриманого під час реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ;
- серію і номер документа про уже здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

У разі відсутності екзаменаційного листка, необхідно буде вказати документ, що посвідчує особу, на підставі якого виготовлявся ваш диплом бакалавра, або номер облікової картки платника податків.

На зазначену вами електронну адресу надійде лист для активації доступу до е-кабінету. Цю операцію ви маєте виконати протягом 15 хвилин.

Активувавши е-кабінет, ви повинні будете завантажити туди:

- контактний номер телефону (у форматі +380 для тих, хто перебуває в Україні, або у форматі країни вашого перебування);
- свою кольорову фотокартку (3х4 см);

Перевірте наявність документів у блоці «Сертифікати ЄФІ/ЄФВВ» (у випадку відсутності - додайте їх). Нагадуємо, у 2024 році ви можете вступати на підставі результатів ЄВІ або 2023, або 2024 року та ЄФВВ 2024 року.

У блоці «Документи про освіту» має бути серія, номер і дата видачі вашого документа про здобутий уже освітній ступінь. Там же можна додати інший додатковий диплом про освіту, за умови, що він наявний у Реєстрі документів про освіту.

Файли мають бути у форматі JPG (JPEG) максимальним розміром не більше 1 Мб.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що після подання першої заяви ви вже не зможете внести жодної зміни до свого е-кабінету. Тому ОБОВ’ЯЗКОВО зразу уважно перевірте, чи правильно завантажені всі ваші дані.

Приймання заяв і документів на вступ до магістратури почнеться 1 серпня і триватиме до 18:00 22 серпня 2024 року.

Освіжити в пам'яті інформацію про наші спеціальності і освітні програми ви можете за посиланням

Наші консультанти охоче дадуть відповіді на всі запитання, що виникають у наших вступників – Приймальна комісія НУХТЧат Вступника-2024.   

Більше інформації про вступ на магістра на сайті університету

Бажаємо успіху!

Опублікований: 01-07-2024
Читайте також:
Нова генерація викладачів на кафедрі експертизи харчових продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять 30 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите заняття асистента кафедри Анастасії Чорної з дисципліни «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» для студентів четвертого курсу денної форми навчання, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова генерація викладачів на кафедрі експертизи харчових продуктів 02 квітня 2018

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту

15 червня на кафедрі обліку і аудиту відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Уже традиційно на захистах кваліфікаційних робіт здобувачів освіти були присутні представники роботодавців. Зокрема, Ірина Криницька, начальниця відділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту 15 червня 2023

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів

Викладачем технологічного відділення Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ Ольгою Лешкович були організовані виїзні лекції на базі виробничих цехів підприємства «Галицька свіжина» для групи №32 спеціальності «Харчові технології» («Зберігання, консервування та переробка м’яса»). Викладачі спецдисциплін Ольга Лешкович і Любов Іл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів 13 лютого 2019

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності. Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 листопада 2021