Н У Х Т

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

01 липня 2024

Стартувала реєстрація е-кабінетів вступників до магістратури

Шановні вступники до магістратури у 2024 році!

Час реєструвати свої електронні кабінети настав! Хутчіш заходьте на https://cabinet.edbo.gov.ua/login та вказуйте адресу електронної пошти (надалі це буде логін для входу до кабінету). Пам'ятаємо, що електронні адреси заблокованих в Україні сервісів на кшталт mail.ru не використовуємо!

Реєструючи свій е-кабінет, ви зазначаєте:

- пароль для входу;
- дані екзаменаційного листка (номер, пін-код і рік), отриманого під час реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ;
- серію і номер документа про уже здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

У разі відсутності екзаменаційного листка, необхідно буде вказати документ, що посвідчує особу, на підставі якого виготовлявся ваш диплом бакалавра, або номер облікової картки платника податків.

На зазначену вами електронну адресу надійде лист для активації доступу до е-кабінету. Цю операцію ви маєте виконати протягом 15 хвилин.

Активувавши е-кабінет, ви повинні будете завантажити туди:

- контактний номер телефону (у форматі +380 для тих, хто перебуває в Україні, або у форматі країни вашого перебування);
- свою кольорову фотокартку (3х4 см);

Перевірте наявність документів у блоці «Сертифікати ЄФІ/ЄФВВ» (у випадку відсутності - додайте їх). Нагадуємо, у 2024 році ви можете вступати на підставі результатів ЄВІ або 2023, або 2024 року та ЄФВВ 2024 року.

У блоці «Документи про освіту» має бути серія, номер і дата видачі вашого документа про здобутий уже освітній ступінь. Там же можна додати інший додатковий диплом про освіту, за умови, що він наявний у Реєстрі документів про освіту.

Файли мають бути у форматі JPG (JPEG) максимальним розміром не більше 1 Мб.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що після подання першої заяви ви вже не зможете внести жодної зміни до свого е-кабінету. Тому ОБОВ’ЯЗКОВО зразу уважно перевірте, чи правильно завантажені всі ваші дані.

Приймання заяв і документів на вступ до магістратури почнеться 1 серпня і триватиме до 18:00 22 серпня 2024 року.

Освіжити в пам'яті інформацію про наші спеціальності і освітні програми ви можете за посиланням

Наші консультанти охоче дадуть відповіді на всі запитання, що виникають у наших вступників – Приймальна комісія НУХТЧат Вступника-2024.   

Більше інформації про вступ на магістра на сайті університету

Бажаємо успіху!

Опублікований: 01-07-2024
Читайте також:
Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці

2 лютого 2018 року викладачі циклової комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Лариса Орленко та Марина Соколан провели відкрите бінарне заняття «Маркетингові дослідження з використанням анкет на основі інформаційних систем і технологій» з дисциплін «Ринкові дослідження» та «Інформаційні системи і т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні форми організації навчального процесу застосовують наші фахівці 02 лютого 2018

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія). До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії 08 квітня 2020

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019