Н У Х Т

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України!

23 серпня 2022

Вітаємо з Днем Українського Прапора та Днем Незалежності України!

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти!

Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Українського Прапора і Днем Незалежності України!

Український Прапор сьогодні став символом свободи і незалежності, мужності і героїзму, слави й відродження не лише для нас, а й для всього світу. З ним йдуть у бій, його тримають біля серця, він гордо майорить на найвищих будівлях і у великих містах, і у невеликих містечках різних країн, він зігріває наших людей у тимчасовій окупації й наводить лютий жах на ворога.

Роки Незалежності стали для всіх нас випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність і патріотизм, а сьогодення наповнилося ще й самопожертвою, героїзмом і визвольною боротьбою.

Війна назавжди змінила життя кожного українця та змусила нас звикати до нової реальності. Однак, попри все, наші викладачі й студенти знаходять час і сили і для роботи, і для навчання, і для волонтерства. Міцний тил – запорука Перемоги! Кожний із вас, шановні колеги й дорогі наші студенти, надзвичайно ефективний на своєму місці й наближає її всіма силами. Збройні сили роблять усе, щоб швидше здолати ворога, а ми робимо все, щоб після Перемоги в України були найкращі спеціалісти!

Українці – мужня, сильна і духовно багата нація. Ми не зламаємось, і з честю пройшовши через це страшне випробовування, станемо ще кращими, ще сильнішими, ще більш згуртованими.

Бажаю вам щодня тільки гарних новин, скорішої Перемоги нам усім і наснаги для втілення головної місії – збереження, розбудови та уславлення нашої Вітчизни!

Тримаймо стрій! Все буде Україна!

 З повагою

pidpus

Опублікований: 23-08-2022
Читайте також:
Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк. Спікерка розповіла здобувачам освіти спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 березня 2023

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців 03 листопада 2023

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

8 грудня 2022 року професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Професорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 09 грудня 2022

Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада до тризіркового готелю «Титанік», що відзначав свій день народження, запросив факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ). Тільки «всі свої» вщент заповнили актову залу університету – викладачі та студенти факультету й численні гості – проректори університету, директори навчально-наукових інститутів і декани факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де всі свої: відбувся вражаючий вечір факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 листопада 2019