Н У Х Т

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

27 лютого 2017

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами навчання в нашому університеті доцент кафедри біохімії та екологічного контролю Ольга Тогачинська відвідала коледж геологорозвідувальних технологій.

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

20 квітня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Ігор Страшинський представляв Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді, їх батьків і вчителів у місті Буча Києво-Святошинського району. Цей захід відвідали учні випускних класів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від фахівців кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 квітня 2018

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі. Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній. Наразі найбіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» 15 липня 2021

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій

6 грудня актова зала університету зібрала адміністрацію, викладачів, студентів і щирих друзів Навчально-наукового інституту харчових технологій, який у свій день подарував своїм гостям яскраву казкову історію «АКЗАК. Чужий серед своїх». У прекрасному й незвичному світі Акзак живуть казкові створіння, які від пращурів мають дуже негативне уявлення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскрава казкова історія на Дні Навчально-наукового інституту харчових технологій 07 грудня 2018