Н У Х Т

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

26 грудня 2017

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

Спеціалісти по роботі із персоналом та з питань працевлаштування управляють не лише командами. Серед їх професійних завдань – консультування і допомога в організації власної справи та інших гнучких форматів самозайнятості (фріланс, блогерство тощо). Тож студенти спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» активно вивчають основи підприємництва з провідними фахівцями, цього разу – на meetup «Хочу свій Інтернет-магазин» із Оленою Кондратенко, керівником відділу навчання EVO.company, лідера ринку електронної комерції в Україні, що об’єднує онлайн-маркетплейси Bigl.ua, Kabanchik.ua, Prom.ua, Deal.by, Goodini.ua, Vchasno.com.ua, Zakupki.prom.ua та багато інших для сотні тисяч підприємців і мільйонів покупців у чотирьох країнах.

Фахівець ознайомила студентів із трендами та нюансами ведення бізнесу в онлайн: що найчастіше купують в Інтернет і які перспективи мають різні продуктові сегменти; як дізнатись, чи варто виходити на ринок із певним товаром, зокрема, використовуючи функціонал Google keyword tool; яка конверсія продажів є типовою для Інтернет-магазинів із високим і низьким середнім чеком; де купувати продукцію (перепродаж «зі складу» та без, дропшиппінг через AliExpress, сайт 1688 та подібні до них); який мікс каналів онлайн-продажу буде для підприємця менш затратним, зважаючи на тип бізнесу (споживчі товари, виробництво, послуги), – власний сайт (не завжди актуально), маркетплейси, соціальні мережі та/або співпраця з блогерами; як мінімізувати ризики при відкритті online store та розрахувати окупність інвестицій в нього.

Ейчари розглянули кейси онлайн-продажу хенд-мейд продукції (Еко-майстриня) та шкіряної галантереї (Mr.Сумкин), отримавши корисні рекомендації щодо створення «бізнесу з нуля» в глобальній мережі, за що вдячні особисто пані Олені та EVO.company, участь в освітніх заходах якої планується й надалі.      

Опублікований: 26-12-2017
Читайте також:
Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 лютого 2021 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу затамували подих біля екранів своїх девайсів, адже на них чекала довгоочікувана online-зустріч із кулінарною зіркою нашої країни – неймовірно харизматичним Євгеном Клопотенком. Ми знаємо Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 лютого 2021

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важливою складовою якісної підготовки кваліфікаційної магістерської роботи є ознайомлення з останніми науковими досягненнями і тенденціями розвитку відповідної галузі. Найкращим джерелом такої інформації є наукові публікації в національних і міжнародних фахових виданнях. Але як не розгубитися у цьому інформаційному полі? Адже все більше видань пред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де найкраще шукати інформацію для своєї магістерської роботи дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 жовтня 2023

Про перебіг подій Революції Гідності згадали у Свалявському технічному коледжі НУХТ

19 лютого 2019 року у Свалявському технічному коледжі нашого університету відбувся урочистий захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.  Зі спогадами про перебіг подій Революції Гідності перед студентами навчального закладу виступив учасник подій на Майдані Незалежності, свалявчанин Мирослав Нейметі. Також учасники заходу переглянули документа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перебіг подій Революції Гідності згадали у Свалявському технічному коледжі НУХТ 19 лютого 2019