Н У Х Т

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

26 грудня 2017

Ейчари шліфують навички з Інтернет-бізнесу

Спеціалісти по роботі із персоналом та з питань працевлаштування управляють не лише командами. Серед їх професійних завдань – консультування і допомога в організації власної справи та інших гнучких форматів самозайнятості (фріланс, блогерство тощо). Тож студенти спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» активно вивчають основи підприємництва з провідними фахівцями, цього разу – на meetup «Хочу свій Інтернет-магазин» із Оленою Кондратенко, керівником відділу навчання EVO.company, лідера ринку електронної комерції в Україні, що об’єднує онлайн-маркетплейси Bigl.ua, Kabanchik.ua, Prom.ua, Deal.by, Goodini.ua, Vchasno.com.ua, Zakupki.prom.ua та багато інших для сотні тисяч підприємців і мільйонів покупців у чотирьох країнах.

Фахівець ознайомила студентів із трендами та нюансами ведення бізнесу в онлайн: що найчастіше купують в Інтернет і які перспективи мають різні продуктові сегменти; як дізнатись, чи варто виходити на ринок із певним товаром, зокрема, використовуючи функціонал Google keyword tool; яка конверсія продажів є типовою для Інтернет-магазинів із високим і низьким середнім чеком; де купувати продукцію (перепродаж «зі складу» та без, дропшиппінг через AliExpress, сайт 1688 та подібні до них); який мікс каналів онлайн-продажу буде для підприємця менш затратним, зважаючи на тип бізнесу (споживчі товари, виробництво, послуги), – власний сайт (не завжди актуально), маркетплейси, соціальні мережі та/або співпраця з блогерами; як мінімізувати ризики при відкритті online store та розрахувати окупність інвестицій в нього.

Ейчари розглянули кейси онлайн-продажу хенд-мейд продукції (Еко-майстриня) та шкіряної галантереї (Mr.Сумкин), отримавши корисні рекомендації щодо створення «бізнесу з нуля» в глобальній мережі, за що вдячні особисто пані Олені та EVO.company, участь в освітніх заходах якої планується й надалі.      

Опублікований: 26-12-2017
Читайте також:
Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій

Восени у Києві планується проведення Всеукраїнського форуму харчових технологій, в рамках якого працюватимуть міжнародні виставки INPRODMASH&UPAKOVKA та експозиції SWEETS UKRAINE&BAKERY UKRAINE. Наш університет уже традиційно виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій 28 серпня 2020

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

Кожна сім’я має свої традиції, які передаються від покоління до покоління. Не виключенням є і сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а її традиції передаються від старшокурсників молодшим курсам. І зимова практика студентів першого курсу спеціальності «Туризм» – це не тільки обов’язковий елемент нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах 19 січня 2022

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Доцент Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ 29 листопада 2018

Вступникам про гранти

Наш університет є учасником проєкту із запровадження державних грантів. Тому, наші вступники, які будуть зараховані на перший курс денної форми навчання на контракт і мають достатні бали НМТ з двох предметів, можуть претендувати на отримання державного освітнього гранту, який передбачає часткове щорічне відшкодування вартості навчання за контрактом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам про гранти 29 липня 2025