Н У Х Т

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

09 квітня 2019

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти групи ТІ 1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах торгової мережі Le Silpo.

Le Silpo – делікатес-маркет у Києві, в якому щодня випікається широкий асортимент хлібобулочних виробів, а також функціонує м’ясний цех, де виробляються м’ясні напівфабрикати і ковбасні вироби. Асортимент м’ясного цеху дуже широкий і включає зберігання, охолодження, обвалювання та розділ на напівфабрикати різних видів м’ясної сировини. Гаряча випічка продається тільки в «Сільпо», деякі рецептури є унікальними, бо запозичені у французів. Власна пекарня «Сільпо» приймає великі замовлення.

Першокурсники познайомились із виробництвом харчової промисловості та дізнались про перспективи працевлаштування після отримання освіти в університеті.

Візит супроводжувався дегустацією спеціальних та акційних товарів, що завжди приємно для студентів.

Дякуємо ТОВ «Сільпо-Фуд» за співпрацю!

Опублікований: 09-04-2019
Читайте також:
Мультиплікація досвіду україно-польського проекту у формуванні економічних компетенцій

23 лютого у Волинському коледжі нашого університету в рамках реалізації проекту «Ініціативна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах із використанням методів моделювання» відбувся пілотний урок у формі дидактичного тренінгу  «Формування економічних компетенцій»,  який орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мультиплікація досвіду україно-польського проекту у формуванні економічних компетенцій 24 лютого 2017

Майбутнє аграрної торгівлі: роль України у глобальних змінах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «Турбулентність у світовій торгівлі: нова реальність чи тимчасовий виклик?», який провів почесний професор аграрної та прикладної економіки, експерт Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі (США) Вілья...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє аграрної торгівлі: роль України у глобальних змінах 16 червня 2025

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ

Протягом трьох днів Навчально-науковий інституту економіки і управління (ННІ ЕіУ) прийняв півсотні школярів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках Днів гостинності НУХТ. Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету – чи не найва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні весняні канікули разом з Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ 03 квітня 2019