Н У Х Т

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

09 квітня 2019

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти групи ТІ 1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах торгової мережі Le Silpo.

Le Silpo – делікатес-маркет у Києві, в якому щодня випікається широкий асортимент хлібобулочних виробів, а також функціонує м’ясний цех, де виробляються м’ясні напівфабрикати і ковбасні вироби. Асортимент м’ясного цеху дуже широкий і включає зберігання, охолодження, обвалювання та розділ на напівфабрикати різних видів м’ясної сировини. Гаряча випічка продається тільки в «Сільпо», деякі рецептури є унікальними, бо запозичені у французів. Власна пекарня «Сільпо» приймає великі замовлення.

Першокурсники познайомились із виробництвом харчової промисловості та дізнались про перспективи працевлаштування після отримання освіти в університеті.

Візит супроводжувався дегустацією спеціальних та акційних товарів, що завжди приємно для студентів.

Дякуємо ТОВ «Сільпо-Фуд» за співпрацю!

Опублікований: 09-04-2019
Читайте також:
Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka

Магістранти освітніх програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» і «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» разом із викладачами кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства та технології м'яса і м'ясних продуктів відвідали одну з найцікавіших українських пивоварень – Lisopylka торгової марки VARVAR. З виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka 05 травня 2025