Н У Х Т

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України

21 лютого 2017

Першокурсниця Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – срібний призер Чемпіонату України

Днями в СК «Будівельник» відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів 1999-2001 року народження і 2002 року народження і молодших, в якому брали участь 173 спортсмени з 10 областей.

Переможці Чемпіонату у квітні-червні братимуть участь в міжнародних змаганнях – Кубку Європи серед юніорів (до 20 років) і кадетів (з 14 до 17 років) й у Чемпіонаті Європи в Румунії.

Студентка І курсу Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету Марія Мошовська виборола 2 місце у складі команди Львів-2.

Вітаємо!

 

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого відбулася звітно-виборча конференція профспілки

В університеті триває звітно-виборча кампанія профспілки й наразі відбуваються звітно-виборчі конференції у структурних підрозділах. У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого вона відбулася 2 жовтня.  Всього в інституті 82 члени профспілки. Кожна із шести кафедр підрозділу надала протоколи зборів з обрання профоргі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого відбулася звітно-виборча конференція профспілки 16 жовтня 2024

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі в рамках конференції «FOOD for LIFE», організованому Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і присвяченому інноваційним технологіям у цукровій галузі. Воркшоп під назвою «Еволюція...

ЧИТАТИ ДАЛІ

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій 17 квітня 2025

Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ

У Волинському коледжі НУХТ завершився тиждень кафедри інформаційних технологій, у рамках якого відбулася низка заходів. Зокрема, студенти коледжу взяли участь у вебінарі та онлайн-уроці з нагоди всесвітнього Дня безпечного Інтернету-2019. Студенти мали можливість більше дізнатися про загрози та ризики в мережі Інтернет, а також про інструменти та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ 13 лютого 2019