Н У Х Т

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

21 лютого 2024

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

16 і 19 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», денної форми здобуття освіти.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були присвячені вивченню конкретної проблеми або завдання у галузі харчових технологій та мали на меті розроблення нових технологічних рішень, рецептур або продукції, які відповідають сучасним вимогам і тенденціям у харчовій промисловості. Крім того, ці роботи можуть стати певним внеском у вирішення актуальних проблем галузі – розширення асортименту продукції, покращення якості харчових продуктів, зменшення втрат під час виробництва, впровадження інноваційних технологій тощо. Таким чином, захист кваліфікаційних робіт спрямований на підтримку інтелектуального та технологічного розвитку галузі харчових технологій у ресторанному господарстві. Здобувачі успішно захистили свої кваліфікаційні роботи, що підтверджує високий рівень їх знань, умінь і навичок у технологіях ресторанного господарства.

Роботи оцінювала екзаменаційна комісія у складі керівниці відділу навчання та розвитку Optima Hotels and Resorts к.т.н. Ірини Магалецької, завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри Олега Кузьміна, доцентки кафедри Олени Павлюченко та старшого викладача кафедри Володимира Польовика.

На захистах були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких завідувач лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України, д.т.н., професор Олександр Литовченко, заступник директора з наукової роботи (інноваційний розвиток) Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка Національної академії наук України, завідувач відділу культурної флори, д.с.-г.н., професор Джамал Рахметов, головна наукова співробітниця відділу зведеного планування Науково-організаційного управління апарату Президії Національної академії аграрних наук України, д.с.-г.н., професорка Олена Хареба, директор ГО «Ресторанна Гільдія», старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Богдан Михайлов, директорка ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олена Булах.

І екзаменаційна комісія, і гості високо оцінили рівень підготовки магістрів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів і бажає їм подальших успіхів у професійній діяльності та досягнення нових висот у галузі харчових технологій!

Опублікований: 21-02-2024
Читайте також:
Тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершився тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж». Спеціальність передбачає вивчення точних наук, які важко опанувати без інтелекту та ерудиції. Студенти підтвердили цю думку, представивши на технічну виставку «Очумілі рученята» свої поробки. Багато студентів захоплюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» 30 листопада 2018

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

У навчальному році, що завершився, колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ спільно з партнерами, ПрАТ «МХП» вперше реалізував проєкт дуального навчання. До участі у проєкті були залучені 15 здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». У рамках проєкту студенти успішно поєднували осво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено! 15 липня 2022

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою. Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка 18 березня 2022