Н У Х Т

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

21 лютого 2024

Нові розробки та технології у ресторанному бізнесі: відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

16 і 19 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», денної форми здобуття освіти.

Кваліфікаційні роботи здобувачів були присвячені вивченню конкретної проблеми або завдання у галузі харчових технологій та мали на меті розроблення нових технологічних рішень, рецептур або продукції, які відповідають сучасним вимогам і тенденціям у харчовій промисловості. Крім того, ці роботи можуть стати певним внеском у вирішення актуальних проблем галузі – розширення асортименту продукції, покращення якості харчових продуктів, зменшення втрат під час виробництва, впровадження інноваційних технологій тощо. Таким чином, захист кваліфікаційних робіт спрямований на підтримку інтелектуального та технологічного розвитку галузі харчових технологій у ресторанному господарстві. Здобувачі успішно захистили свої кваліфікаційні роботи, що підтверджує високий рівень їх знань, умінь і навичок у технологіях ресторанного господарства.

Роботи оцінювала екзаменаційна комісія у складі керівниці відділу навчання та розвитку Optima Hotels and Resorts к.т.н. Ірини Магалецької, завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри Олега Кузьміна, доцентки кафедри Олени Павлюченко та старшого викладача кафедри Володимира Польовика.

На захистах були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких завідувач лабораторії інноваційних харчових технологій Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України, д.т.н., професор Олександр Литовченко, заступник директора з наукової роботи (інноваційний розвиток) Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка Національної академії наук України, завідувач відділу культурної флори, д.с.-г.н., професор Джамал Рахметов, головна наукова співробітниця відділу зведеного планування Науково-організаційного управління апарату Президії Національної академії аграрних наук України, д.с.-г.н., професорка Олена Хареба, директор ГО «Ресторанна Гільдія», старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Богдан Михайлов, директорка ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олена Булах.

І екзаменаційна комісія, і гості високо оцінили рівень підготовки магістрів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів і бажає їм подальших успіхів у професійній діяльності та досягнення нових висот у галузі харчових технологій!

Опублікований: 21-02-2024
Читайте також:
Обговорюємо кодекс академічної етики

Протягом 12-16 вересня на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися онлайн-зустрічі гаранток освітніх програм «Екологія та екоменеджер» і «Екологічний контроль та аудит» Оксани Ничик та Оксани Салавор зі здобувачами освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» 2-4 курсів. До зустрічей долучився і наставник академічної групи ЕК-2-5, доцент ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорюємо кодекс академічної етики 21 вересня 2022

Сучасні тенденції розвитку галузі, нові контакти зі стейкхолдерами та корисний практичний досвід – викладачі НУХТ на PROFIT FORUM-2025

Викладачі університету взяли участь у Форумі переробників «Agro2Food Profit Forum-2025. Виробництво. Переробка. Прибуток» – ключовій щорічній події для представників харчової промисловості, агробізнесу, індустрії HoReCa, науки, освіти та технологій, що відбулася 29 жовтня 2025 року в Міжнародному виставковому центрі. Організатори заходу – платформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку галузі, нові контакти зі стейкхолдерами та корисний практичний досвід – викладачі НУХТ на PROFIT FORUM-2025 31 жовтня 2025

Академічна доброчесність у НУХТ через творчі англомовні постери

Сьогодні питання академічної доброчесності є надзвичайно актуальним для здобувачів вищої освіти та потребує інформативності й обізнаності. Академічна доброчесність є основою якісної освіти та наукової діяльності в університеті. Вона формує довіру між студентами, викладачами й суспільством, адже забезпечує чесність у навчанні та дослідженнях. Дотрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність у НУХТ через творчі англомовні постери 19 вересня 2025

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2018». Наш університет завжди займає провідні позиції у цьому рейтингу. Цього року він посів 17 місце з-поміж 200 вишів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200 06 червня 2018