Н У Х Т

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

12 липня 2021

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Михайло Григорців, який зазначив, що коледж пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. А також підкреслив, що диплом молодшого спеціаліста – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців.

Успішно склавши державну атестацію, 100 фахівців спеціальностей «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», «Галузеве машинобудування», «Комп’ютерні науки», «Маркетинг», «Облік і оподаткування» з нетерпінням чекали цього урочистого дня. 

29 випускників отримали дипломи з відзнакою, серед них і Богданна Сташинська випускниця спеціальності «Облік і оподаткування», лауреатка обласної премії імені В.Чорновола, стипендіатка Президента України.

На сцені актової зали коледжу випускники під оплески друзів, радісні і щасливі посмішки батьків, рідних, педагогів отримували омріяні дипломи.

Напутні та щирі слова вітання звучали від завідувачки механіко-технологічного відділення, к.е.н. Юлії Журавель та завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, які побажали випускникам успіхів і професійних здобутків, здійснення мрій і життєвих планів.

Від імені випускників зі словами подяки виступали старости груп, батьки.

Особливо приємні емоції викликало відеопривітання від кураторів випускних груп Наталії Глюзицької, Богдана Дмитріва, Іванни Павлух, Ірини Тарасюк, Дмитра Теслі. Яскравих барв святу додали музичні вітання від студентки коледжу Лілії Навроцької.

Щасливої вам долі, шановні випускники! Зичимо творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, здійснення всіх мрій і життєвих планів! 

Опублікований: 12-07-2021
Читайте також:
Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко»

Викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Алла Тимчук провела виїзне лабораторне  заняття з дисципліни «Технології молочних та молоковмісних продуктів» зі студентами групи МО-3-2 у виробничих умовах на одному із найпотужніших та сучасних заводів із виробництва сиру в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко» 11 травня 2018

Круті освітні програми НУХТ для магістрів!

Гей, майбутні магістри! У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями! Маємо круті освітні програми: - Управління інформацією та аналітика даних (спеціальність F3 Комп’ютерні науки) - Прикладна механіка (спеціальність G9 Прикладна механіка) - Інжиніринг харчових виробництв (спеціальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круті освітні програми НУХТ для магістрів! 12 серпня 2025

Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 жовтня 2020 р. відбулася відкрита лекція «Технологія створення туристичного продукту» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Вадима Баєва для здобувачів 3-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)». Основними питаннями, розглянутими під час лекції, були: су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 жовтня 2020

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

В умовах карантину колективи наших кафедр проводять онлайн-заняття та консультації у дистанційному форматі, використовуючи різноманітні платформи: Zoom, Skype, Viber, WhatsApp тощо, які надають унікальні можливості не тільки передавання текстових повідомлень, а й голосових і відеодзвінків і допомагають спілкуватися та працювати разом. Не виняток і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 17 квітня 2020