Н У Х Т

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

12 липня 2021

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Михайло Григорців, який зазначив, що коледж пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. А також підкреслив, що диплом молодшого спеціаліста – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців.

Успішно склавши державну атестацію, 100 фахівців спеціальностей «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», «Галузеве машинобудування», «Комп’ютерні науки», «Маркетинг», «Облік і оподаткування» з нетерпінням чекали цього урочистого дня. 

29 випускників отримали дипломи з відзнакою, серед них і Богданна Сташинська випускниця спеціальності «Облік і оподаткування», лауреатка обласної премії імені В.Чорновола, стипендіатка Президента України.

На сцені актової зали коледжу випускники під оплески друзів, радісні і щасливі посмішки батьків, рідних, педагогів отримували омріяні дипломи.

Напутні та щирі слова вітання звучали від завідувачки механіко-технологічного відділення, к.е.н. Юлії Журавель та завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, які побажали випускникам успіхів і професійних здобутків, здійснення мрій і життєвих планів.

Від імені випускників зі словами подяки виступали старости груп, батьки.

Особливо приємні емоції викликало відеопривітання від кураторів випускних груп Наталії Глюзицької, Богдана Дмитріва, Іванни Павлух, Ірини Тарасюк, Дмитра Теслі. Яскравих барв святу додали музичні вітання від студентки коледжу Лілії Навроцької.

Щасливої вам долі, шановні випускники! Зичимо творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, здійснення всіх мрій і життєвих планів! 

Опублікований: 12-07-2021
Читайте також:
Буткемп майбутнього

У рамках Всеукраїнського проєкту «Підприємницький університет», до якого долучені і здобувачі НУХТ, відбувся онлайн-захід від YEP та ІТ-компанії Genesis «Буткемп майбутнього!». У рамках заходу магістри, які цього семестру вивчають вибіркову дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», і бакалаври освітньої програми «Екон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Буткемп майбутнього 14 березня 2024

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 21 травня 2021

Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка

8 лютого 2020 року на базі університету імені Короля Данила (м. Івано-Франківськ) відбувся фінальний етап X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка. За результатами конкурсу Дипломом ІІ ступеня нагороджена студентка Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Стахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка 11 лютого 2020

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року! Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів 16 січня 2024