Н У Х Т

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

12 листопада 2018

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

9 листопада у місті Хмельницькому за ініціативи Хмельницького обласного центру зайнятості при Міністерстві соціальної політики України відбувся інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож в світ професій (ярмарків професій)» для учнів загальноосвітніх закладів.

Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ представили заступник директора з навчальної роботи Діана Фурман, голова циклової комісії фізичного виховання Ірина Шутяк, відповідальна особа за профорієнтаційну роботу, викладач дисципліни «Захист Вітчизни» Ігор Коцулевський, а також студенти старших курсів.

Студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» представили майстер-клас з розпису імбирних пряників.

Майбутнім вступникам були запропоновані для ознайомлення буклети спеціальностей, з вичерпною інформацією про умови вступу до коледжу, особливості навчання, перелік спеціальностей та перспективи працевлаштування.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього

Здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу нашого університету взяли активну участь у Zero Waste Fest, що відбувся днями у Луцькому бізнес-просторі. Програма фестивалю поєднала панельні дискусії, лекції та майстер-класи. Найбільший інтерес викликала лекційна частина, де говорили про майбутнє Луцька як міста нуль відходів, розвінчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього 12 вересня 2025

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів – професорка Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна ознайомили слухачів Підготовчого відділення НУХТ із освітньо-професійною програмою (ОПП) «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Слухачі дізналися, що ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» дозволяє набути н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів в гостях у Підготовчого відділення НУХТ 25 березня 2024

Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 жовтня 2021

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому. Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства 05 лютого 2019