Н У Х Т

Бути в курсі останніх тенденцій допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 жовтня 2019

Бути в курсі останніх тенденцій допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Запорукою розширення знань студентів і професійного зростання є постійне їх ознайомлення з новинками ринку та сучасними тенденціями у харчових технологіях.  Саме тому наставники академічних груп активно сприяють спілкуванню студентів із представниками провідних виробників харчової продукції та відвідуванню професійних виставок.

Студенти груп ТІ-2-3 і ТІ-1-6 разом із доцентами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко та Ларисою Михонік відвідали один із магазинів мережі «Сільпо». Студентів дуже привітно зустріли керуюча магазином Галина Дрейт і головний технолог пекарні. Студенти дізналися про історію розвитку компанії та виробників, із якими співпрацює мережа магазинів, умови праці та працевлаштування. Найбільше уваги керуюча приділила власному виробництву, зокрема пекарні. Вона  розповіла про асортимент виробів, які випускає пекарня, відзначивши, що лише 50% асортименту пекарні є постійним, а 50% змінюється, реагуючи на вподобання споживачів, сезонність, пору року та свята. Зараз у пекарні широко представлені вироби з сезонними плодами - яблуками, грушами, гарбузом. Компанія також пишається тим, що якість їх європейських хлібобулочних виробів - багетів, круасанів, бретцелів, чіабати не раз відзначали іноземці. Студентів пригостили дуже  смачною випічкою з грушею. Керуюча магазином розповіла цікаву історію розроблення рецептури граноли, попит на яку займає одну з перших сходинок всього асортименту. Технолог відзначила, що пекарня виготовляє широкий асортимент дієтичного хліба, бездріжджовий хліб, солодкі вироби для веганів.

Студенти старших курсів разом із доцентом Анною Грищенко відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв «WorldFood Ukraine 2019», де дізналися про нові тенденції на ринку кондитерських виробів, снеків, чаю та кави, вина, заморожених, сублімованих продуктів, екопродуктів тощо. Цікавою була інформація про виробництво екопродуктів,  зокрема популярної в закладах ресторанного господарства «мікро зелені». Відвідувачі мали змогу поспілкуватися з представниками виробників продукції та продегустувати представлені зразки.

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту

7 вересня 2022 року за ініціативи в.о. завідувача кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Володимира Осмятченка для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у форматі онлайн-конференції відбулася лекція з дисципліни «Управлінські інформаційні системи в о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера для магістрантів кафедри обліку і аудиту 12 вересня 2022

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій 03 квітня 2024

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора

2 листопада 2020 року о 12:00 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій доктора сільськогосподарських наук, професора ПЕШУК ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНИзі здобувачами вищої освіти 4 листопада 2020 року о 12:40 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій кандидата фізико-матем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора 27 жовтня 2020