Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам на сайті бібліотеки, у розділі «Видання НТБ» представлені власні інформаційні продукти Науково-технічної бібліотеки нашого університету – науково-бібліографічні покажчики.
Головна мета покажчика – сприяти спеціалістам галузі у виборі літератури для вивчення питань у тому аспекті, який визначається темою покажчика.
Бібліографічний покажчик включає інформаційні джерела – наукові, навчальні, довідкові видання, автореферати, дисертації, статті. У ньому використовується система гіперпосилань на електронні версії документів.
Джерелознавчою базою бібліографічних покажчиків стали: фонди Науково-технічної бібліотеки НУХТ, бази даних наукової бібліотеки ім. В.І. Вернадського та інших провідних наукових бібліотек, літописи Книжкової палати України.
Покажчики згруповані за темами «Галузі харчової промисловості», «До дня кафедри», «Наукова спадщина вчених НУХТ», «Тренди харчової промисловості». Загалом уже підготовлені й оприлюднені 44 покажчики, і робота фахівців бібліотеки в цьому напрямку триває.
Приємного користування!