Н У Х Т

Хвилини наставництва в сучасних умовах

01 квітня 2021

Хвилини наставництва в сучасних умовах

У складних умовах дистанційного навчання і здобувачам освіти, і викладачам довелося переходити на інші шляхи комунікації з метою проведення лабораторних, практичних і лекційних занять. Ці зміни торкнулись і наставництва та проведення кураторських годин, які традиційно, не зважаючи ні на що, відбуваються раз на два тижні.

Саме така чергова кураторська година у студентів-біотехнологів групи БТ-3-1 із наставником, асистентом кафедри біотехнології і мікробіології Віктором Удимовичем була присвячена результатам проміжного навчального контролю. Під час зустрічі викладач провів з кожним здобувачем індивідуальну розмову щодо успішності навчання в поточному семестрі, стосунків із іншими викладачами та загальних вражень від дистанційного викладання матеріалу навчальних дисциплін.

Крім того, він приділив час обговоренню онлайн-екскурсій на ПрАТ ФФ «Дарниця», які відвідувались здобувачами в рамках вивчення дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів». Також поговорили про трудову зайнятість студентів, що намагаються поєднувати навчання з роботою за спеціальністю. Наставник наголосив, що слід зважати на власні можливості кожного здобувача і, звісно, правильно розставляти пріоритети, так щоб навчальні дисципліни були опановані на належному рівні. Педагог звернув увагу на підтримання здоров’я та належної фізичної форми, як ланки імунної системи. Не обійшли увагою і умови проживання здобувачів у гуртожитку.

Наприкінці зустрічі викладач усім побажав міцного здоров’я та наполегливо наголошував на необхідності виконувати карантинні вимоги і обмеження при перебуванні у громадських місцях у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією як у Києві, так і в Україні.

Опублікований: 01-04-2021
Читайте також:
Speaking Club: осінні мотиви в сфері гостинності

Студенти-другокурсники, які опановують секрети сфери гостинності, разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець провели осінній Speaking Club «Autumn vibes in Hospitality». Беззаперечно, затишна осіння атмосфера, створена у вуличних кафе та кав'ярнях, як ніяка інша гостинно запрошує гостей на горнятко кави. То...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Speaking Club: осінні мотиви в сфері гостинності 07 жовтня 2024

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, завідувач кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 13 березня 2019