Н У Х Т

Візит до Козацької гімназії міста Києва…

10 березня 2020

Візит до Козацької гімназії міста Києва…

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала Козацьку гімназію міста Києва, де зустрілася із заступником директора з виховної роботи Марією Швед.

Під час зустрічі Людмила Бурченко ознайомила керівництво з історією університету, його структурою, умовами вступу випускників гімназії до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами випускової кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, проходженням практики, організацією культурного та спортивно-масового дозвілля, перспективами подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості. Наголосила на можливості взяти участь в олімпіадах з хімії та математики, зареєструвавшись на сайті університету. Учнів 9, 10 та 11 класів запросила на День відкритих дверей, який відбудеться 14 березня, й розмістила відповідну інформацію на дошці оголошень гімназії.

Наприкінці зустрічі інформація була коротко сформульована та розіслана класним керівникам випускових класів через мобільний додаток Viber.

Опублікований: 10-03-2020
Читайте також:
Industry visiting для бакалаврів-біотехнологів від Корпорації «Артеріум»

Завдяки нашим незмінним партерам-стейкхолдерам, Корпорації «Артеріум» бакалаври третього курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» у супроводі деканки факультету біотехнології та екологічного контролю Наталії Грегірчак та гарантки освітньої програми Світлани Старовойтової відвідали відд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Industry visiting для бакалаврів-біотехнологів від Корпорації «Артеріум» 31 травня 2024

Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів»

7 квітня 2023 року у межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Експертиза харчових продуктів». Відкрила роботу секції вітальним словом завідувачка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., професорка Ларис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів» 10 квітня 2023

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів 29 жовтня 2024

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Здобувачі групи ГС-2-9ск і викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провели черговий movie club.  Нагадаємо, movie club – освітньо-культурологічний проєкт кафедри, у рамках якого здобувачі освіти разом із викладачами переглядають та обговорюють кіно або анімаційні фільми мовою оригіналу. Цього разу до перегляду обрали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 квітня 2024