Н У Х Т

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

27 лютого 2017

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

На розгляд Екзаменаційної комісії були представлені 25 дипломних магістерських проектів, тематикою яких були різні типи закладів ресторанного господарства (кафе-пекарня, кафе-кондитерська, ресторан, ресторан-бар, кафе-бар, спеціалізоване кафе, піцерія, їдальня) зі впровадженням інноваційних технологій оздоблювальних напівфабрикатів; перших страв із сировини рослинного походження; маффінів функціонального призначення; соусів, збагачених рослинною сировиною; бісквітного напівфабрикату з кальцієм; м’ясних страв за технологією «Sous Vide»; кексів із додаванням концентрату сироваткових білків; тістечок типу «кейк-попс»; безсольової піци; смузі, збагачених органічними носіями йоду; десертів типу «суфле» дієтичного призначення тощо.

Оцінювали проекти магістрантів професор кафедри Віктор Доценко, доценти Тетяна Голікова та Юлія Фурманова. Секретарем була асистент Олена Кобець, а очолив роботу комісії професор, завідувач  кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Михайло Кравченко.

Талановиті магістранти достойно захистили свої проекти, а комісія відзначила дослідницький потенціал випускників.

Родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вітає всіх своїх випускників із отриманням кваліфікації «магістр з технологій в ресторанному господарстві», бажає реалізувати себе професійно і завжди чекає на своїх вихованців у рідних стінах!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

14 лютого 2018 року відбувся успішний захист дипломних проектів студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології молока і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 16 лютого 2018

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School»

Студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Наталія Філатова стала учасницею проєкту «The School», де розповіла про навчання в НУХТ. Вона поділилася, як обирала спеціальність, які дисципліни вивчає, які, на її думку, є переваги й недоліки навчання в університеті. «The School» – проєкт, що допомагає вступникам визначитись із май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School» 20 серпня 2020

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі

Вимушені карантинні заходи в усьому світі змусили інакше подивитися на навчальний процес здобувачів освіти та викладачів. Викладач – професія, яка вимагає не лише вміння передавати свої знання, але й безупинно навчатися самому та покращувати свої професійні компетенції, підвищуючи їх рівень. Прикладом є доценти кафедри економіки і права Ольга Тка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі 15 червня 2020

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом

Cambridge Empower – онлайн-платформа для вивчення англійської мови студентами, безкоштовний доступ до якої наш університет отримав як знак підтримки, яку надає Україні британська спільнота від початку повномасштабного вторгнення. Навчальні курси розраховані на спільну роботу викладачів і студентів та спрямовані на формування продуктивних комунікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Empower: вдосконалюємо англійську у співпраці з Кембриджським університетом 16 лютого 2024