Н У Х Т

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

27 лютого 2017

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

На розгляд Екзаменаційної комісії були представлені 25 дипломних магістерських проектів, тематикою яких були різні типи закладів ресторанного господарства (кафе-пекарня, кафе-кондитерська, ресторан, ресторан-бар, кафе-бар, спеціалізоване кафе, піцерія, їдальня) зі впровадженням інноваційних технологій оздоблювальних напівфабрикатів; перших страв із сировини рослинного походження; маффінів функціонального призначення; соусів, збагачених рослинною сировиною; бісквітного напівфабрикату з кальцієм; м’ясних страв за технологією «Sous Vide»; кексів із додаванням концентрату сироваткових білків; тістечок типу «кейк-попс»; безсольової піци; смузі, збагачених органічними носіями йоду; десертів типу «суфле» дієтичного призначення тощо.

Оцінювали проекти магістрантів професор кафедри Віктор Доценко, доценти Тетяна Голікова та Юлія Фурманова. Секретарем була асистент Олена Кобець, а очолив роботу комісії професор, завідувач  кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Михайло Кравченко.

Талановиті магістранти достойно захистили свої проекти, а комісія відзначила дослідницький потенціал випускників.

Родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вітає всіх своїх випускників із отриманням кваліфікації «магістр з технологій в ресторанному господарстві», бажає реалізувати себе професійно і завжди чекає на своїх вихованців у рідних стінах!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 жовтня 2019

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи

14 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійними програмами «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент», денної та заочної форм навчання. Захист відбувся онлайн у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. Екзаменаційну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи 15 лютого 2022

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

Професійні навички наших викладачів високо цінуються не тільки в нашій країні, але й за її межами. А оскільки вони не звикли гаяти час, то і літні відпустки проводять із користю. Зокрема, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела польською мовою майстер-клас із очищення шк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу 31 липня 2023

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018