Н У Х Т

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

27 лютого 2017

Студенти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили дипломні магістерські проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

На розгляд Екзаменаційної комісії були представлені 25 дипломних магістерських проектів, тематикою яких були різні типи закладів ресторанного господарства (кафе-пекарня, кафе-кондитерська, ресторан, ресторан-бар, кафе-бар, спеціалізоване кафе, піцерія, їдальня) зі впровадженням інноваційних технологій оздоблювальних напівфабрикатів; перших страв із сировини рослинного походження; маффінів функціонального призначення; соусів, збагачених рослинною сировиною; бісквітного напівфабрикату з кальцієм; м’ясних страв за технологією «Sous Vide»; кексів із додаванням концентрату сироваткових білків; тістечок типу «кейк-попс»; безсольової піци; смузі, збагачених органічними носіями йоду; десертів типу «суфле» дієтичного призначення тощо.

Оцінювали проекти магістрантів професор кафедри Віктор Доценко, доценти Тетяна Голікова та Юлія Фурманова. Секретарем була асистент Олена Кобець, а очолив роботу комісії професор, завідувач  кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Михайло Кравченко.

Талановиті магістранти достойно захистили свої проекти, а комісія відзначила дослідницький потенціал випускників.

Родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вітає всіх своїх випускників із отриманням кваліфікації «магістр з технологій в ресторанному господарстві», бажає реалізувати себе професійно і завжди чекає на своїх вихованців у рідних стінах!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2019

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» аспірантки Любові Мазур. (Науковий керівник – професор кафедри Антонелла Дорохович). Головною ціл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертації 21 листопада 2018

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна» 22 жовтня 2021

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ІІ (фінальний) тур ІІ загальноміського турніру «Шкільна кулінарна ліга» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Івано-Франківська. Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви – «Овочево-фруктова композиція» і «Зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 грудня 2018