Н У Х Т

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

16 листопада 2022

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка з безпеки харчових продуктів компанії MOD Pizza Лейн Джеймс.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко, а також старший викладач Володимир Польовик.

Спікери розповіли, що таке система управління безпечністю харчових продуктів, і як побудувати основу для неї у закладі ресторанного господарства. Відвідувачам були представлені чотири стратегії високого рівня для посилення програми безпеки харчових продуктів і надані практичні поради, які мають на меті допомогти щодня заохочувати кожного працівника до правильної поведінки щодо безпеки харчових продуктів. Були також представлені практики з найбільшим ризиком для безпеки харчових продуктів і три способи пом’якшити ризики під час їх виробництва у закладі. Також було вказано, з якими складовими системи безпеки бренди найчастіше зазнають труднощів.

Наші викладачі знайшли представлену інформацію дуже актуальною і цікавою, і планують застосувати її при написанні курсів кафедри і керівництві курсовими роботами здобувачів.

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Про освітню програму «Холодильні техніка та технології» розповів київським школярам здобувач-другокурсник

Здобувач другого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олексій Смірнов відвідав київську школу №282, де провів профорієнтаційні зустрічі з учнями 10-х та 11-х класів. Студент розповів школярам про різноплановість і багатогранність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Холодильні техніка та технології» розповів київським школярам здобувач-другокурсник 01 листопада 2021

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

Безперервно зростають професійно викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. Старша викладачка Олена Тищенко підвищила кваліфікацію у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського за професійною програмою для науково-педагогічних працівників «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2025

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі 24 січня 2025

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії

7 листопада на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція з дисципліни «Харчова хімія» доцента, кандидата хімічних наук Олександра Макаренка для студентів другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції були присутні викладачі кафедри харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовно про вітаміни на відритій лекції доцента кафедри харчової хімії 08 листопада 2018