Н У Х Т

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

16 листопада 2022

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка з безпеки харчових продуктів компанії MOD Pizza Лейн Джеймс.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко, а також старший викладач Володимир Польовик.

Спікери розповіли, що таке система управління безпечністю харчових продуктів, і як побудувати основу для неї у закладі ресторанного господарства. Відвідувачам були представлені чотири стратегії високого рівня для посилення програми безпеки харчових продуктів і надані практичні поради, які мають на меті допомогти щодня заохочувати кожного працівника до правильної поведінки щодо безпеки харчових продуктів. Були також представлені практики з найбільшим ризиком для безпеки харчових продуктів і три способи пом’якшити ризики під час їх виробництва у закладі. Також було вказано, з якими складовими системи безпеки бренди найчастіше зазнають труднощів.

Наші викладачі знайшли представлену інформацію дуже актуальною і цікавою, і планують застосувати її при написанні курсів кафедри і керівництві курсовими роботами здобувачів.

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності

Відповідно до наказу ректора НУХТ від 30 серпня 2021 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався Тиждень академічної доброчесності. Термін «академічна доброчесність» відомий кожному освітянину, закріплений на законодавчому рівні і повноправно увійшов у життя усіх учасників освітнього процесу. Згідно із Законом України «Про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності 01 вересня 2021

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Нещодавно у рамках запланованих заходів на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар, присвячений перегляду змісту деяких курсових робіт. Із доповіддю на семінарі виступив доцент Василь Сидор. При розгляді методичних рекомендацій до виконання курсової роботи з дисципліни «Аудит систем управління безпечністю» для здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів 04 червня 2025

Великодній кошик для воїнів

Студенти та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ традиційно взяли активну участь у волонтерській акції підтримки воїнів Збройних сил України напередодні Великоднього свята. У такі буремні часи воїни особливо потребують нашої уваги та підтримки. Адже сьогодні кожний захисник на вогненних рубежах виборює право на життя українц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній кошик для воїнів 22 квітня 2022