Н У Х Т

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

16 листопада 2022

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка з безпеки харчових продуктів компанії MOD Pizza Лейн Джеймс.

Захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко, а також старший викладач Володимир Польовик.

Спікери розповіли, що таке система управління безпечністю харчових продуктів, і як побудувати основу для неї у закладі ресторанного господарства. Відвідувачам були представлені чотири стратегії високого рівня для посилення програми безпеки харчових продуктів і надані практичні поради, які мають на меті допомогти щодня заохочувати кожного працівника до правильної поведінки щодо безпеки харчових продуктів. Були також представлені практики з найбільшим ризиком для безпеки харчових продуктів і три способи пом’якшити ризики під час їх виробництва у закладі. Також було вказано, з якими складовими системи безпеки бренди найчастіше зазнають труднощів.

Наші викладачі знайшли представлену інформацію дуже актуальною і цікавою, і планують застосувати її при написанні курсів кафедри і керівництві курсовими роботами здобувачів.

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах

Завершилася зимова практика здобувачів першого курсу спеціальності «Туризм», яка є не тільки обов’язковим елементом навчального процесу, але й традицією, що не порушується вже тринадцять років. Під керівництвом старшого викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва першокурсники відвідали мальовничій куточок України – зимові Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася зимова практика першокурсників у Карпатах 17 січня 2023

Десята Міжнародна удалась!

Усе в житті починається із зацікавленості. З давніх часів і донині ця риса втілює одну з найпрекрасніших властивостей людського розуму – бажання знати. І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія оздоровчих продуктів. Яск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Десята Міжнародна удалась! 17 листопада 2023

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 31 травня 2021

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ

Співробітники університету, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент Анастасія Пухляк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак і доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Віктор Сідлецький за підтримки Ічнянського молочноконсервного комбінату відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ 24 грудня 2019