Н У Х Т

Про ресторанний бізнес у період пандемії від відомого українського ресторатора Дмитра Борисова

05 травня 2020

Про ресторанний бізнес у період пандемії від відомого українського ресторатора Дмитра Борисова

Відбулася нова онлайн-зустріч студентів кафедри готельно-ресторанної справи з відомим українським ресторатором Дмитром Борисовим у прямому ефірі на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City.

Засновник і бренд-шеф компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», що об’єднує понад 50 закладів у 13 містах України і Польщі, спілкувався з глядачами про «найбільшу кризу» в історії українського ресторанного бізнесу, адаптацію до ситуації й виживання закладів в умовах карантину.

Особливості антикризового менеджменту від успішного ресторатора – це діджиталізація бізнесу і віддалена робота, налагодження власного сервісу доставки готової продукції – 1 euro delivery та Borysov Cooking Boxes (ready-to-cook напівфабрикати і детальні рекомендації від Дмитра Борисова). Крім того, відбулася онлайн-комунікація зі спікером про пом’якшення карантинних заходів з 12 травня і обслуговування гостей ресторанів із обов’язковим соціальним дистанціюванням.

Епідемія коронавірусу вплине на ресторанний бізнес суттєвіше, ніж фінансова криза та рецесія 2008-2009 років,і ресторатор Дмитро Борисов ділився з глядачами прямого ефіру власними прогнозами тривалості пандемії і відновлення бізнес-активності ресторанних підприємств.

Таким чином здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти розширюють компетентності з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа».

Захоплююче на актуальну тему від відомого ресторатора! Вчимося цікаво у режимі онлайн разом із кафедрою готельно-ресторанної справи!

Опублікований: 05-05-2020
Читайте також:
Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg

Нещодавно група студентів-менеджерів разом із доценткою Іриною Тюхою мала унікальну можливість відвідати пивоварний завод Carlsberg – одного з лідерів світового ринку пивоваріння. Здобувачі освіти познайомилися з історією компанії, принципами виробництва та якісного контролю. Їм продемонстрували всі етапи створення пива – від підбору інгредієнтів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg 20 березня 2025

Здобувачі технічних спеціальностей мають шанс відвідати Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі

До 31 серпня включно триває приймання заявок на конкурсний відбір для поїздки на одну з наймасштабніших технологічних виставок – Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі (6-9 січня). Відвідати виставку зможуть 30 українських студентів у межах ініціативи Ajax Next від компанії Ajax Systems, спрямованої на розвиток інженерної освіти та підтри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі технічних спеціальностей мають шанс відвідати Consumer Electronics Show CES-2026 у Лас-Вегасі 05 серпня 2025

Про впровадження й експлуатацію роботів на виробництві на Технічному дні автоматизації-2020

28 листопада у онлайн-режимі відбулася неформальна просвітницька конференція «Технічний день автоматизації» (ТДА20-1). Її тема – «Робо-сфера». Цей захід регулярно проводиться на базі нашого університету кафедрою автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління спільно з партнерами з компанії «ABB». Мета ТДА20-1 – підвищення обізнаності с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про впровадження й експлуатацію роботів на виробництві на Технічному дні автоматизації-2020 03 грудня 2020

Вичерпно про імітаційне моделювання для магістрантів

Лекція-консультація із дисципліни «Виробнича логістика» прочитана для магістрантів доцентом кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасією Деренівською викликала неабияку зацікавленість. Модератором заходу виступила професор кафедри Людмила Кривопляс-Володіна. Під час лекції були активно використані переваги програми ZOOM, зокрема, висока я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вичерпно про імітаційне моделювання для магістрантів 10 липня 2020