Н У Х Т

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

21 грудня 2021

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

18 грудня  2021 року за сприяння співробітників підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності відбулася чергова зустріч слухачів підготовчих курсів із фахівцями структурних підрозділів університету.

Цього разу перед слухачами восьмимісячних підготовчих курсів виступив представник кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, аспірант Петро Зінкевич. Учні отримали вичерпну інформацію щодо спеціальностей та освітніх програм, за якими готує фахівців кафедра, рекламні матеріали.

Також протягом першого семестру слухачів підготовчого відділення відвідали:

- 23 жовтня 2021 року – в.о. завідувача кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ярослав Смітюх;

- 30 жовтня 2021 року – в.о. завідувача технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Микола Якимчук;

- 4 грудня 2021 року – заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко;

- 11 грудня 2021 року – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ігор Страшинський.

Усі вони, крім надання усної інформації і рекламних матеріалів, провели цікаві та змістовні екскурсії по кафедрах, де школярі ознайомилися з матеріально-технічним оснащенням наших чудових навчально-наукових лабораторій.

Сьогодні, коли на чільне місце ставиться профорієнтаційна робота, необхідно розвивати всі її напрямки. Це чудово розуміє і втілює у життя наш колектив.

Опублікований: 21-12-2021
Читайте також:
Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», залучила фахівчиню-практика міжнародного рівня Наталію Велемець, яка є практикуючою міжнародною аудиторкою і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 грудня 2023

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки

Незважаючи на важкі часи у наші країні, здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом продовжують набувати знання з практики в галузі пивоваріння, впроваджуючи в навчальний процес дистанційні екскурсії на підприємства. 3 жовтня здобувачам випала можливість побувати на екскурсії в гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки 04 жовтня 2022

Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася виставка-презентація творчих здобутків педагогів. Розпочали з цікавого заходу – кондитерського марафону з оздоблення пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання, кожний із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету 16 грудня 2021

Можливості Науково-технічної бібліотеки НУХТ – у допомогу здобувачам і науковцям

31 березня 2023 р. відбулася online-зустріч співробітників Науково-технічної бібліотеки НУХТ із професорсько-викладацьким складом кафедри маркетингу, а також здобувачами освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» і «Доктор філософії» всіх спеціальностей, для яких кафедра маркетингу є випусковою. Викладачі кафедри, а також майбутні фахівці з маркетингу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості Науково-технічної бібліотеки НУХТ – у допомогу здобувачам і науковцям 03 квітня 2023