Н У Х Т

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

21 грудня 2021

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

18 грудня  2021 року за сприяння співробітників підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності відбулася чергова зустріч слухачів підготовчих курсів із фахівцями структурних підрозділів університету.

Цього разу перед слухачами восьмимісячних підготовчих курсів виступив представник кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, аспірант Петро Зінкевич. Учні отримали вичерпну інформацію щодо спеціальностей та освітніх програм, за якими готує фахівців кафедра, рекламні матеріали.

Також протягом першого семестру слухачів підготовчого відділення відвідали:

- 23 жовтня 2021 року – в.о. завідувача кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ярослав Смітюх;

- 30 жовтня 2021 року – в.о. завідувача технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Микола Якимчук;

- 4 грудня 2021 року – заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко;

- 11 грудня 2021 року – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ігор Страшинський.

Усі вони, крім надання усної інформації і рекламних матеріалів, провели цікаві та змістовні екскурсії по кафедрах, де школярі ознайомилися з матеріально-технічним оснащенням наших чудових навчально-наукових лабораторій.

Сьогодні, коли на чільне місце ставиться профорієнтаційна робота, необхідно розвивати всі її напрямки. Це чудово розуміє і втілює у життя наш колектив.

Опублікований: 21-12-2021
Читайте також:
Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках»

В останні вихідні вересня колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ узяв участь у «Наукових пікніках». Викладачі та активні студенти кафедр теплоенергетики та холодильної техніки і машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв гідно представили наш заклад вищої освіти та надзвичайно зацікавили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на «Наукових пікніках» 01 жовтня 2019

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна»

Підсумковою ланкою підготовки фахівців є практична підготовка. Метою професійної та переддипломної практик є поглиблення знань, одержаних здобувачами під час вивчення спеціальних дисциплін, ознайомлення з технологією виробництва і основним та допоміжним обладнанням, вивчення виробничої та господарської діяльності підприємства, а також збір матеріал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист професійної та переддипломної практик здобувачів освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна» 22 жовтня 2021

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 листопада 2020 р. доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь в онлайн-заході «ORGANIC INNOVATION DAYS 2020» (м. Брюссель, Бельгія). Дні органічних інновацій – це традиційний щорічний захід, що збирає різних учасників органічного руху з усього світу. Мета заходу – показати останні дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Днях органічних інновацій (Бельгія) взяла участь доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 25 листопада 2020