Н У Х Т

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

21 грудня 2021

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

18 грудня  2021 року за сприяння співробітників підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності відбулася чергова зустріч слухачів підготовчих курсів із фахівцями структурних підрозділів університету.

Цього разу перед слухачами восьмимісячних підготовчих курсів виступив представник кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого, аспірант Петро Зінкевич. Учні отримали вичерпну інформацію щодо спеціальностей та освітніх програм, за якими готує фахівців кафедра, рекламні матеріали.

Також протягом першого семестру слухачів підготовчого відділення відвідали:

- 23 жовтня 2021 року – в.о. завідувача кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ярослав Смітюх;

- 30 жовтня 2021 року – в.о. завідувача технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Микола Якимчук;

- 4 грудня 2021 року – заступник директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Кириленко;

- 11 грудня 2021 року – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ігор Страшинський.

Усі вони, крім надання усної інформації і рекламних матеріалів, провели цікаві та змістовні екскурсії по кафедрах, де школярі ознайомилися з матеріально-технічним оснащенням наших чудових навчально-наукових лабораторій.

Сьогодні, коли на чільне місце ставиться профорієнтаційна робота, необхідно розвивати всі її напрямки. Це чудово розуміє і втілює у життя наш колектив.

Опублікований: 21-12-2021
Читайте також:
Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд»

2018 рік став важливим для компанії ТОВ «КФФ Трейд», адже у цьому році вона відзначила своє двадцятиріччя присутності на ринку, і вперше взяла під своє крило студента для проходження виробничої і переддипломної практики. І не випадково першою практиканткою ТОВ «КФФ Трейд» стала студентка хімік-технолог 4-го курсу саме нашого університету  Катерина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка хімік-технолог стала першою практиканткою «КФФ Трейд» 24 лютого 2018

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 лютого 2019

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера

Для ресторанного бізнесу України логістичні технології доставки страв, виробів, напоїв дають можливість збільшувати продажі та залучати нових споживачів до своїх підприємств харчування. Із новітніми технологіями доставки кулінарної продукції на вітчизняному ринку та особистим досвідом у цій галузі поділився успішний випускник нашого університету, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси від успішного випускника та стейкхолдера 03 квітня 2025