Н У Х Т

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

24 квітня 2018

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області.

Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка.

Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Давид Симонов став бронзовим призером олімпіади.

Вітаємо Давида та бажаємо нових досягнень у вивченні хімії!

Опублікований: 24-04-2018
Читайте також:
Плідна наукова багаторічна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з освітніми партнерами

12 жовтня 2023 р. наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи в продовження плідної багаторічної співпраці в черговий раз долучилася до участі у науковому заході – IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка традиційно ініційована д.в.н., професоркою, завідувачкою кафедри готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна наукова багаторічна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з освітніми партнерами 13 жовтня 2023

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Обґрунтованість, змістовність т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 лютого 2024

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2018

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля!

Днями в університеті відбулася важлива подія – підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Центр освіти «Оптіма». Документ підписали ректор Олександр Шевченко і співзасновник ТОВ «Центр освіти «Оптіма», директор науково-дослідного підрозділу Робертс Вайшла. Основна мета угоди – створення єдиного освітнього простору, що сприятиме розвитку твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця задля інновацій в освіті: НУХТ і «Центр освіти Оптіма» об’єднують зусилля! 21 квітня 2025