Н У Х Т

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки

31 липня 2024

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки

Міністерство освіти і науки України спільно з американським технологічним інкубатором Business Incubators запускають інноваційну програму підтримки українських науковців і розробників. Її мета – допомогти українським інноваціям вийти на глобальні технологічні ринки.

Учасники програми отримують: підтримку у створенні інноваційних бізнесів на основі наукових розробок; менторство від провідних світових експертів; можливість залучення інвестицій; участь у глобальних технологічних виставках.

Програма орієнтована не лише на молодих підприємців, але й на досвідчених науковців і дослідників. Модель бізнес-інкубатора базується на методах, що використовуються у провідних американських університетах, таких як MIT і Стенфорд, для комерціалізації науково-дослідних розробок.

Для тих, хто має ідею або науково-технологічну розробку і бажає комерціалізувати її, організатори пропонують відвідати вступну лекцію Чарльза Вайтхеда, засновника Business Incubators. Вайтхед – видатний американський інвестиційний банкір, колишній керівник у Citibank і Salomon Brothers, один із засновників програми Cornell Tech та професор Корнельського університету.

Ця програма є унікальною можливістю для українських науковців і розробників вивести свої інновації на світовий рівень, зберігаючи при цьому українську приналежність технологій та бізнесу.

Для участі у вступній лекції необхідно зареєструватися за посиланням . Після реєстрації учасники отримають запрошення на захід.

Опублікований: 31-07-2024
Читайте також:
Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виступив на зібранні Всеукраїнського об’єднання «Мережа енергоефективних хлібопекарів»

11 грудня 2020 р. доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко взяв участь у шостому зібранні Всеукраїнського об’єднання «Мережа енергоефективних хлібопекарів» із доповіддю «Промисловий холод». У доповіді нашого фахівця розглядалися: абсорбційні холодильні машини, холодильні системи, що працюють на СО2, оптимізація компо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки виступив на зібранні Всеукраїнського об’єднання «Мережа енергоефективних хлібопекарів» 11 грудня 2020

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості  компанії «М'ясторія»

Гостьовий діджиталізований лекторій «Актуальність впровадження системи НАССР в закладах гостинності. Труднощі з якими стикаються власники при впровадженні системи якості» від керівниці відділу якості української компанії «М'ясторія» Аліни Тихої для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся під час проведення лекційного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості компанії «М'ясторія» 21 жовтня 2021

Підсумки і плани

Наприкінці грудня під головуванням ректора університету Олександра Шевченка відбулося останнє в 2023-му році спільне засідання організаційного і наукового комітетів із забезпечення реалізації довгострокового науково-дослідного і просвітницького проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». Підсумки роботи конференцій підвів голова Київ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки і плани 02 січня 2024

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції значну увагу приділяють співпраці з провідними компаніями Європи. Лекцію «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» за ініціативи доцентки Зоряни Романової прочитав провідний менеджер-технолог компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions» 20 жовтня 2023