Н У Х Т

Вітаємо німецького партнера з відзнакою!

22 листопада 2023

Вітаємо німецького партнера з відзнакою!

На святковій церемонії з нагоди Дня Берлінського університету прикладних наук нагороду отримав наш добрий друг і партнер, професор Стефан Юнге. Було відзначено його внесок у розвиток співпраці з нашим університетом, підготовку кваліфікованих фахівців та сприяння їх світовому визнанню.

Співпраця між нашими університетами триває з 2019 року і має добрі результати: екскурсії студентів НУХТ на провідні європейські підприємства пакувальної галузі, навчання у Берлінському університеті, їх участь і перемога у конкурсі German Packaging Award, відвідування виставки Інтерпак, стажування у Дослідницькому паперовому центрі, а також постійна комунікація і обмін інформацією, яка сприяє удосконаленню навчального процесу. 

Професор Стефан Юнге докладає значних зусиль  для отримання спонсорської допомоги від німецьких асоціацій для безкоштовного навчання та стажування наших студентів.

Цінуємо увагу німецьких партнерів і пишаємося нашою співпрацею!

Опублікований: 22-11-2023
Читайте також:
Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Еразмус+ – це програма ЄС, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту. Саме завдяки цій програмі заклади вищої освіти України мають можливість створювати партнерства з вишами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022 н. р. 26 травня 2021

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

15 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 60 робіт із 27 провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування для участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р. 16 квітня 2021

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології

1 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології і мікробіології було подвійне свято – відбулися захисти здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». У першій половині дня відбувся публічний захист дисертаційної роботи «Розробка технології виробництва та застосування біоцементу для охоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два блискучі захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 лютого 2023