Н У Х Т

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва

26 березня 2018

Перший майстер-клас для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» з кондитерського мистецтва

24 березня 2018 року відбувся перший майстер-клас з кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи 15 студентів різних спеціальностей денної форми навчання бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук.

Викладачі й слухачі раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при п’ятизірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяну Лозу. До уваги присутніх Тетяна представила технології приготування і особливості декорування шоколадних капкейків з італійською меренгою, кейк-попсів з апельсиновим курдом у шоколадній глазурі, але особливо вразило студентів «велюрове» мусове тістечко на основі мангового пюре з лаймовим ганашем із білого шоколаду.

Слухачі були активно залучені до процесу приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах, покривали кейк-попси шоколадною глазур’ю і декорували різними кондитерськими прикрасами, оформляли капкейки з шоколадним ганашем італійською меренгою, а також мали унікальну можливість набути навичок із техніки нанесення «велюру», тренду дизайну кондитерських виробів.

Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією неймовірно смачних десертів. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Тетяні Лозі за ексклюзивний кондитерський майстер-клас!

А попереду у слухачів сертифікатної програми ще багато цікавих лекторіумів, семінарів-практикумів, майстер-класів від професіоналів і виїзних занять в умовах кращих закладів ресторанного господарства і готельних підприємств.

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту

Розвивається міжнародне співробітництво кафедри економіки праці і менеджменту. За ініціативи завідувачки кафедри, професорки Тамари Березянко та професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Науково-технічною організацією «Teadmus OU» (Естонія) укладено договір про науково-технічну співпрацю. У рамках цього договору співробітники кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту 07 травня 2025

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право»

Здобувачі кафедри економіки і права, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка та правове забезпечення бізнесу», у рамках вивчення навчальної дисципліни «Господарське право» разом із доценткою Оленою Негодою відвідали судові засідання у Господарському суді м. Києва. Майбутні фахівці мали можливість спостерігати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право» 22 вересня 2022

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Вирішивши додати яскравості у повсякдення, наші викладачі віртуально завітали на заняття студентів Бердичівського коледжу промисловості економіки і права, де фахівчиня у галузі полімерної упаковки, доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик подискутувала зі здобувачами на тему «Художні засоби поліграфічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 24 грудня 2021

Наукова робота: від мрії – до реальності

Ще у шкільні роки магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Катерина Солошенко прагнула стати лікарем чи фармацевтом. Заходячи до аптеки, вона подовгу розглядала вітрини з лікарськими препаратами і дивувалася, як можна запам’ятати всі ці назви, і видати потрібні людям ліки. З часом Катерина задумалась про те, хто ж займаєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота: від мрії – до реальності 12 грудня 2019