Н У Х Т

Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора

05 травня 2025

Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора

Сьогодні кафедра маркетингу мала приємність приймати у якості гостьового спікера – підприємця, інвестора та СЕО @voicemarketing.com.ua Антона Войтенка, який поділився зі студентами-підприємцями цінним практичним досвідом у сфері бізнесу та digital-маркетингу.

У межах лекції спікер розповів про власний досвід відкриття справи та типові помилки молодих підприємців. Пан Антон реалізував багато бізнес-проєктів у різних сферах, не всі вони були успішними, але це надало йому розуміння, як треба організовувати та розвивати власну справу.

Студенти отримали не лише корисну теоретичну базу, а й реальні приклади з практики, що надихають на створення власних проєктів.

Викладачі кафедри щиро вдячні пану Антону за змістовну та мотиваційну зустріч і сподіваються на подальшу співпрацю й нові цікаві заходи!

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 лютого викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до капінгу з чемпіонами та відкритого діалогу щодо професії бариста. Відкритий і відвертий діалог-дискусія про те, чи робота баристою є перспективною, можливості кар’єрного зростання і всі плюси й мінуси цієї кавової профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 березня 2021

Про нове, цікаве й актуальне у розрізі практики та досвіду

Бажання до саморозвитку – це основа будь-якого навчання, а підтримувати здобувачів у цьому наше пряме завдання. Саме з цією метою щотижня проходять гостьові лекції від фахівців за спеціальностями Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цього разу за сприяння кафедри економіки і права відбулася зустріч здобувачів на тему «Стратегія для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нове, цікаве й актуальне у розрізі практики та досвіду 22 жовтня 2024

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом.  Студенти коледжу тісно співпрацюють із міською організацією ветеранів Другої світової війни. Разом із її керівником Миколою Чижиченком у сквері Сумсько-стрілецьких дивізій був організований концерт для мешканці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали 10 травня 2018

Профорієнтація від студентів-першокурсників: м. Кам’янець-Подільський

Під час травневих вихідних студентка групи БТ-1-1 Антоніна Рачковська вирішила завітати до школярів-одинадцятикласників і розповісти їм про наш університет і спеціальність «Біотехнології і біоінженерія», за якою сама успішно навчається у НУХТ. Її тепло зустріли у рідному Кам'янець-Подільському НВК №3 у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від студентів-першокурсників: м. Кам’янець-Подільський 10 травня 2019