Н У Х Т

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

15 лютого 2022

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».

Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо вимог органічного виробництва, правил сертифікації і, звичайно, володіли знаннями технологій виробництва харчових продуктів. На кафедрі вже не перший рік готують фахівців за цією освітньо-професійною програмою та проводять наукові дослідження в галузі технологій органічних харчових продуктів.

Під час захисту робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення технологій органічного хліба, цукристих і борошняних органічних кондитерських виробів, розроблення технологій органічних харчових продуктів для веганів. Особлива увага приділялася харчовій цінності виробів, вимогам до якості сировини та готової продукції, відповідності міжнародним стандартам органічного виробництва.

Згідно з наказом роботу Екзаменаційної комісії очолив президент Федерації органічного руху України Євген Милованов. До складу комісії також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова та доцентка Наталія Фалендиш.

Голова комісії зазначив актуальність і практичну цінність представлених робіт, які можуть бути впроваджені на підприємствах України. На завершення Євген Милованов побажав молодим фахівцям наснаги у наукових дослідженнях, професійній діяльності та популяризації виробництва органічних харчових продуктів в Україні. 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile

Webometrics оприлюднив січневу версію рейтингу «Найкращі університети за цитуванням в профілях Google Scholar», який відображає прихильність університетів до принципів відкритої науки і враховує цитованість перших 310 профілів авторів у Google Scholar за мінусом кращих 20. Рейтинг охоплює понад 5600 університетів світу, показник цитованості яких б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні позиції НУХТ у міжнародному рейтингу Top Universities by Citations in Top Google Scholar profile 01 лютого 2024

Нові горизонти: викладачі кафедри ресторанної і аюрведичної продукції продовжують професійний розвиток

Січень 2025 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції присвятили своєму професійному розвитку – поглибленню знань у сфері наукометрії та бізнес-процесів, ознайомленню зі сучасними цифровими рішеннями для дистанційного та змішаного навчання, удосконаленню навичок роботи з міжнародними базами даних, підвищенню ефективності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти: викладачі кафедри ресторанної і аюрведичної продукції продовжують професійний розвиток 03 лютого 2025

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки

Випускниця освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» Ганна Вовк відзвітувала про свої наукові здобутки на міжкафедральному семінарі, що відбувся на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів. У семінарі також взяли участь запрошені професорки Наталія Фро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів відзвітувала про свої наукові здобутки 06 вересня 2023

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності

Викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, асистент Валентин Туфекчі продовжує свій шлях до професійного росту і розвитку. Недавно він успішно завершив онлайн-навчання на платформі Coursera і отримав сертифікат з курсу «University Teaching» від The University of Hong Kong. Цей курс не тільки розширив знання в галузі університетської викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності 05 лютого 2024