Н У Х Т

У лавах професійних виноробів – поповнення

07 лютого 2020

У лавах професійних виноробів – поповнення

На технологічному відділенні Свалявського технічного коледжу нашого університету відбувся захист дипломних робіт студентів денної та заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», директора УКЗ Володимира Гісема.

На захист були представлені роботи, присвячені питанням удосконалення технології вин різних типів із метою підвищення якості та біологічної цінності, покращення та здешевлення процесів їх стабілізації.

Захист пройшов успішно. Членами ДЕК було візначено використання студентами у роботах  останніх наукових досягнень у галузі виноробства. Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що викладацький склад технологічного відділення готує висококваліфікованих молодших спеціалістів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Бродильне виробництво  і виноробство»), які мають глибокі теоретичні знання і практичні навички з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт і бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів!

Опублікований: 07-02-2020
Читайте також:
Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова. Студенти не тільки побачили, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів 30 жовтня 2018

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі

У лютому Міжнародний освітній центр «Dinternal Education» разом із видавцем навчальних книг, компанією «Pearson» проводить для викладачів закладів вищої освіти низку вебінарів, спрямованих на отримання корисних порад щодо підготовки випускників 4-го курсу бакалаврату до вступу в магістратуру, оскільки всім здобувачам доведеться складати іспити при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо підготовки здобувачів-бакалаврів до вступу до магістратури отримують наші викладачі 24 лютого 2021

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

20 жовтня студенти групи ТІ-2-3, до яких приєднались слухачі сертифікатної програми «Косметологія», відвідали ТОВ «Ремос», що спеціалізується на виробництві косметичних засобів.  На підприємстві виробляють косметику для догляду за шкірою та волоссям трьох торговельних марок - ТМ «ЯКА», ТМ «Pharmea» та ТМ «Claire de Nature». Всі засоби містять лише...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 22 жовтня 2018

Дбаємо і про довкілля

15 квітня у Луцьку стартувала традиційна екологічна толока «Чисте довкілля», що проводиться відповідно до розпорядження Луцького міського голови та дня благоустрою територій населених пунктів із метою поліпшення стану довкілля. У Волинському фаховому коледжі нашого університету акція відбулася під гаслом «Зустрінемо Перемогу у чистому місті!». Кол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дбаємо і про довкілля 21 квітня 2022