Н У Х Т

У лавах професійних виноробів – поповнення

07 лютого 2020

У лавах професійних виноробів – поповнення

На технологічному відділенні Свалявського технічного коледжу нашого університету відбувся захист дипломних робіт студентів денної та заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала під головуванням генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», директора УКЗ Володимира Гісема.

На захист були представлені роботи, присвячені питанням удосконалення технології вин різних типів із метою підвищення якості та біологічної цінності, покращення та здешевлення процесів їх стабілізації.

Захист пройшов успішно. Членами ДЕК було візначено використання студентами у роботах  останніх наукових досягнень у галузі виноробства. Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що викладацький склад технологічного відділення готує висококваліфікованих молодших спеціалістів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Бродильне виробництво  і виноробство»), які мають глибокі теоретичні знання і практичні навички з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт і бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів!

Опублікований: 07-02-2020
Читайте також:
Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води Ярослав Баращовець і Наталія Чернова відвідали подію в рамках українсько-німецького конгресу, що була присвячення темі «Рішення для підвищення ефективності водного господарства України». На заході обговорювали актуальну ситуацію в галузі водного господарства України та визначали можливі шляхи ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі 29 листопада 2018

Дистанційне навчання: точки дотику

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, крім безпосередньої підготовки фахівців-біотехнологів, забезпечує опанування основ загальної та галузевої мікробіологій для здобувачів інших навчальних структур університету. Для майбутніх технологів різних галузей харчової промисловості знання з мікробіології є невід’ємною складовою якісної професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання: точки дотику 28 квітня 2022

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 4 листопада 2022 року провела відкрите практичне заняття «Careersand Advice. Advicesand Suggestions» для здобувачів вищої освіти групи ГС-2-5. Під час заняття студенти прослухали аудіозапис із порадами, як покращити своє резюме та свій онлайн-профіль, щоб привернути увагу потенцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичною користю: відбулося відкрите заняття доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування 08 листопада 2022