Н У Х Т

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

03 квітня 2024

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Слухачі дізналися про переваги навчання в нашому університеті, організацію освітнього процесу, можливості для професійної та творчої реалізації, набуття теоретичних і практичних компетентностей, проходження практичної підготовки, працевлаштування та кар’єрне зростання наших випускників.

Навчатися в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ не лише цікаво, але і «смачно» – в цьому гості переконалися під час дегустації.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює щиру вдячність завідувачці Підготовчого відділення Валентині Кудіній за сприяння в організації цієї зустрічі.

Опублікований: 03-04-2024
Читайте також:
Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ

15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко, а також директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко провели виховну годину у форматі гостьової лекції у двох академічних групах випускного курсу Волинського фахов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ 15 жовтня 2024

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості

Стажування – це не лише можливість отримати цінний досвід, але й шанс відкрити для себе шлях до власного професійного та особистісного розвитку. Здобувачка бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олександра Васильєва проходила стажування у АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» в рамках програми Arterium Intern Camp. Arte...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості 12 березня 2024

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» 24 травня 2021

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 травня 2021