Н У Х Т

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

03 квітня 2024

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Слухачі дізналися про переваги навчання в нашому університеті, організацію освітнього процесу, можливості для професійної та творчої реалізації, набуття теоретичних і практичних компетентностей, проходження практичної підготовки, працевлаштування та кар’єрне зростання наших випускників.

Навчатися в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ не лише цікаво, але і «смачно» – в цьому гості переконалися під час дегустації.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює щиру вдячність завідувачці Підготовчого відділення Валентині Кудіній за сприяння в організації цієї зустрічі.

Опублікований: 03-04-2024
Читайте також:
НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці

Портал «ДЕНЬГИ.ua» оприлюднив ТОП-15 кращих закладів вищої освіти Києва і вартість навчання у них. Відповідну інфографіку підготували аналітики видання «Слово і Діло». Згідно з наведеними даними, наш університет посідає четверте місце у цьому своєрідному рейтингу. Зазначимо, що цінова політика нашого вишу значно лояльніша до вступників порівняно з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці 24 липня 2020

Натхнення для молодих підприємців

До здобувачів освітньої програми «Підприємництво та торгівля» завітав особливий гість – Сергій Жуковський, ветеран і власник сімейного бізнесу «Сушена Радість» – невеликого виробництва сушеного м'яса (джерки). Цей ветеранський бізнес Сергій Жуковський розпочав під час реабілітації в Superhumans, вигравши грант «Реінтеграція ветеранів та ветеранів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натхнення для молодих підприємців 11 листопада 2024

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старший викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.г.н. Світлана Батиченко отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації за категорією «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» на базі Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 жовтня 2019

Мікробіологічна чистота лікарських засобів

Про мікробіологічний контроль нестерильних лікарських засобів у межах вивчення дисципліни «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» здобувачі-біотехнологи 4 курсу змогли дізнатися від інженера технологічної лабораторії центральної лабораторії фармацевтичної розробки АТ «Фармак» Валентина Моцара. Зокрема, фахівець зазначив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічна чистота лікарських засобів 29 вересня 2021