В університеті триває локальний моніторинг освітньо-професійних програм.
11 лютого колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провів засідання кафедри, на якому обговорив три освітні програми та подальшу їх актуалізацію щодо підготовки фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».
Гаранти освітньо-професійних програм, бакалаврської «Технології харчування» та магістерських «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології аюрведичних харчових продуктів» представили профілі й компоненти освітніх програм, результати опитувань здобувачів і стейкхолдерів щодо їх сильних і слабких сторін.
Результатом засідання стало визначення напрямків вдосконалення освітніх програм, які дозволять поглибити, розширити та підвищити рівень підготовки майбутніх фахівців. Зокрема, освітньо-професійна програма «Технології аюрведичних харчових продуктів» із врахуванням вимог сучасності та думки стейкхолдерів трансформована у нову освітньо-професійну програму магістерського рівня «Технології дієтичних та аюрведичних харчових продуктів».