Н У Х Т

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти

13 липня 2021

Літнє міжнародне фахове стажування наших здобувачів освіти

Міжнародне стажування є сучасною та ефективною формою підготовки майбутніх фахівців у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» вже вдруге проходять літнє міжнародне фахове стажування в Республіці Болгарія у готельно-ресторанному комплексі «White Lagoon 4*», що розташований поблизу курортних міст Балчик і Каварна, у екологічно чистому, сприятливому для сімейного відпочинку та оздоровлення місці, безпосередньо на березі Чорного моря.

Цінність таких стажувань у тому, що дозволяють студентам збагатити свої знання та вдосконалити практичні навички і вміння, а отриманий закордонний досвід роботи, безумовно, стане в пригоді у майбутньому професійному житті.

Наші студенти мають чудову можливість провести літо біля моря, вивчити звичаї та культуру Болгарії, покращити розмовний рівень іноземної мови, познайомитися з новими друзями та на практиці застосовувати отримані знання з організації і технології обслуговування в готелях відповідно до міжнародних стандартів.

Стажисти працюють на різних посадах сфери обслуговування – адміністратор, бармен, офіціант, кухар, помічник кухаря та ін.

Вітаємо здобувачів освіти у Болгарії та бажаємо отримати максимум задоволення від цієї поїздки!

Опублікований: 13-07-2021
Читайте також:
Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019

Біотехнологам усюди знайдеться робота!

Завершилися переддипломна і технологічна практики здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На яких тільки підприємствах вони їх не проходили. Аріна Сарницька, наприклад, відточувала професійні skills у хіміко-бактеріологічній лабораторії Деснянської водопровідної станції м. Києва. Там цілодобово здійснюють відбір проб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологам усюди знайдеться робота! 01 березня 2021

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи

Що таке ферментер, як розрахувати його геометричний об’єм та вибрати з переліку стандартних, які саме характеристики ферментера слід обрати, аби досягти найкращого результату культивування, як не пропустити жодний із лімітуючих факторів в аеробних процесах мікробного синтезу – вирішенню цих питань була присвячена відкрита лекція доцента кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обирати ферментер для аеробних процесів мікробного синтезу навчилися четвертокурсники-біотехнологи 05 листопада 2021

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна за підтримки USAID/DOBRE та Бюро з питань демократії, прав людини та праці Державного департаменту США (DRL) провели презентацію інструментів контролю бюджетних витрат на місцевому рівні: бюджетного симулятора ОТГ та інтерактивних бюджетів школи, медзакладу. У заході взяли участь студенти третьог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-фінансисти вивчали роботу бюджетного симулятора ОТГ 05 червня 2019