Н У Х Т

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

16 вересня 2021

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

15 вересня, у День HR-менеджера, за ініціативи викладачів кафедри економіки праці та менеджменту для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Таємниці сучасного рекрутингу та онбордінгу персоналу компанії» від начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом банку ПУМБ Дениса Гончарука.

Денис Гончарук привітав студентів і викладачів із Днем HR-менеджера й побажав завжди бути креативними, сміливими, знаходити вірні можливості для досягнення успіху, для втілення мрій та оптимістичного мотивування життя!

Під час виступу  він зазначив, що «сучасний рекрутинг – це підбір перспективного, кваліфікованого, готового до змін персоналу, який здатний забезпечити стабільність і процвітання компанії».

Цікавий матеріал презентації, якою Денис Гончарук поділився зі студентами,  включав питання: особливості рекрутингу у банківській сфері, адаптація роботи HR-сфери до дистанційного формату, як змінилися процеси: прийому на роботу, навчання та розвитку, кадрового адміністрування, онбордінгу. Було зазначено, що звичним явищем стали онлайн-наради, використання хмарних технологій і сервісів, які повною мірою відповідають викликам дистанційної роботи. На додачу Денис Гончарук дав відповіді на численні запитання здобувачів, у тому числі, і про власний досвід побудови кар’єри у HR-сфері банку ПУМБ.

Підсумовуючи свій виступ, спікер доніс до студентів основну думку про важливість і необхідність постійно навчатися, серйозно готуватися до вступу до магістратури та поглиблювати свої знання і досвід у менеджменті персоналу, щоб стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці.

Викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні Денису Гончаруку за цікавий насичений професійною HR-практикою майстер-клас і чекають на наступні зустрічі! 

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019

Наші студенти – наша гордість!

Здобувач освіти за освітньо-професійною програмою «Обслуговування програмних систем і комплексів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Роман Марушко склав Національний мультипредметний тест на 590 балів із 600 максимально можливих. По математиці та історії України він набрав по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – наша гордість! 05 серпня 2022

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

10 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася Перша профорієнтаційна конференція «Моя майбутня професія», організатором якої виступила освітня компанія «IBS Education». Конференція мала на меті надати можливість майбутнім вступникам та їх батькам поспілкуватися із представниками ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія» 12 листопада 2018

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету

15 листопада 2018 року у Києві відбувся Національний форум з безпеки дорожнього руху, який проходив у рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху. Мета заходу – акцентувати увагу на необхідності підвищення загального рівня правосвідомості усіх без винятку учасників дорожнього руху: як перевізників і водіїв, так і пасажирів, і пішоходів та с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До заходів Національного форуму з безпеки дорожнього руху долучилися фахівці університету 20 листопада 2018