Н У Х Т

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

16 вересня 2021

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

15 вересня, у День HR-менеджера, за ініціативи викладачів кафедри економіки праці та менеджменту для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Таємниці сучасного рекрутингу та онбордінгу персоналу компанії» від начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом банку ПУМБ Дениса Гончарука.

Денис Гончарук привітав студентів і викладачів із Днем HR-менеджера й побажав завжди бути креативними, сміливими, знаходити вірні можливості для досягнення успіху, для втілення мрій та оптимістичного мотивування життя!

Під час виступу  він зазначив, що «сучасний рекрутинг – це підбір перспективного, кваліфікованого, готового до змін персоналу, який здатний забезпечити стабільність і процвітання компанії».

Цікавий матеріал презентації, якою Денис Гончарук поділився зі студентами,  включав питання: особливості рекрутингу у банківській сфері, адаптація роботи HR-сфери до дистанційного формату, як змінилися процеси: прийому на роботу, навчання та розвитку, кадрового адміністрування, онбордінгу. Було зазначено, що звичним явищем стали онлайн-наради, використання хмарних технологій і сервісів, які повною мірою відповідають викликам дистанційної роботи. На додачу Денис Гончарук дав відповіді на численні запитання здобувачів, у тому числі, і про власний досвід побудови кар’єри у HR-сфері банку ПУМБ.

Підсумовуючи свій виступ, спікер доніс до студентів основну думку про важливість і необхідність постійно навчатися, серйозно готуватися до вступу до магістратури та поглиблювати свої знання і досвід у менеджменті персоналу, щоб стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці.

Викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні Денису Гончаруку за цікавий насичений професійною HR-практикою майстер-клас і чекають на наступні зустрічі! 

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Викладачі діляться етапами свого професійного сходження

Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Олена Сапура розповіла про своє професійне зростання: «Під час навчання у школі мені подобалися природничі науки, а також у мене завжди була любов до Землі. Тому з дитинства я хотіла мати професію, яка була б пов’язана з дослідженням природи. І саме мій інтерес до хімії та біології став причиною вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження 22 травня 2020

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Юрій Булій  відвідав загальноосвітню середню школу  м. Києва № 243, де поспілкувався з учнями 10 і 11 класів. Викладач познайомив школярів із історією університету та кафедри, розповів про високі позиції, що займає наш вишу у рейтингах закладів вищої освіти України, про спеціальності та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективність галузі харчових технологій дізналися київські школярі від доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 березня 2020

Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу

Війна – це не лише про щоденні ризики, але й про відповідальність і згуртованість. Бойові дії не обмежується лінією фронту, ворог підступний і в тилу цивільних міст. Як не стати жертвою маніпуляцій та вербування з боку спецслужб країни-агресора? Цьому питанню були присвячені кураторські години на кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що потрібно знати про маніпуляції ворога: кураторська година для студентів кафедри маркетингу 17 лютого 2025

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів 05 лютого 2020