На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково.
Під час семінару на кафедру завітали колядники, які спільно з фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку додали натхнення здобувачці наукового ступеня PhD і настрою учасникам семінару.
Аспірантка представила результати своєї дослідницької роботи, яка базується на інтеграції рослинних наповнювачів у виробництво заморожених напівфабрикатів, аспекти та особливості використання яких у рецептурах м’ясних продуктів було висвітлено під час доповіді.
У процесі обговорення доповіді учасниками семінару були надані цінні рекомендації та побажання щодо подальшої наукової роботи.
Бажаємо молодій науковиці в прийдешньому році успішно завершити оформлення матеріалів дисертаційної роботи для успішного захисту!