Н У Х Т

У добру путь, випускники!

29 січня 2018

У добру путь, випускники!

26 січня 2018 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Більше сорока юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців з технології приготування їжі.

Привітати випускників прийшли батьки, викладачі, студенти.

Директор коледжу Віктор Федорів побажав випускникам творчих професійних злетів, не зупинятися на досягнутому і продовжувати здобувати вищу освіту у Національному університеті харчових технологій.

Емоційними, сповненими спогадами про роки навчання були виступи кураторів груп Лілі Мельник і Наталії Твердохліб.

Випускники цього потоку протягом навчання були активними у різних напрямках: у спорті, у волонтерській діяльності, у мистецьких заходах тощо. Тому й були відзначені почесними грамотами і подяками. Дружня і затишна атмосфера панувала протягом усього свята. Усі з захватом переглядали фотоколаж, слухали пісні у виконанні своїх одногрупників, емоційно сприймали виступи батьків, своїх друзів, викладачів.

На завершення педради традиційно для випускників прозвучали останній дзвоник і гімн коледжу.

Опублікований: 29-01-2018
Читайте також:
До обговорення нових тенденцій навчання і викладання долучилася завідувач кафедри фізики

Нові тенденції навчання і викладання обговорювалися під час VII Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу», що відбулася на  базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Учасниками конференції стали 162 науковці  з України та європейських країн, і сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення нових тенденцій навчання і викладання долучилася завідувач кафедри фізики 11 грудня 2018

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники

Здобувачі-бакалаври четвертого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» відвідали онлайн-лекцію від засновника компанії Кitchenberau (КітченБюро) Олександра Зьоменка. Фахівець розповів здобувачам про всі секрети проєктуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники 15 жовтня 2024

День журналіста з користю: Студенти-рекламісти відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації

6 червня, у День журналіста України, студенти усіх курсів бакалаврату і магістратури спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та викладачі кафедри маркетингу відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації (Norsk Presseforbund) Матіаса Веделера (Mathias Vedeler). Питання журналістської етики,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День журналіста з користю: Студенти-рекламісти відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації 07 червня 2023