Н У Х Т

У добру путь, випускники!

29 січня 2018

У добру путь, випускники!

26 січня 2018 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася урочиста педрада з вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Більше сорока юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили ряди фахівців з технології приготування їжі.

Привітати випускників прийшли батьки, викладачі, студенти.

Директор коледжу Віктор Федорів побажав випускникам творчих професійних злетів, не зупинятися на досягнутому і продовжувати здобувати вищу освіту у Національному університеті харчових технологій.

Емоційними, сповненими спогадами про роки навчання були виступи кураторів груп Лілі Мельник і Наталії Твердохліб.

Випускники цього потоку протягом навчання були активними у різних напрямках: у спорті, у волонтерській діяльності, у мистецьких заходах тощо. Тому й були відзначені почесними грамотами і подяками. Дружня і затишна атмосфера панувала протягом усього свята. Усі з захватом переглядали фотоколаж, слухали пісні у виконанні своїх одногрупників, емоційно сприймали виступи батьків, своїх друзів, викладачів.

На завершення педради традиційно для випускників прозвучали останній дзвоник і гімн коледжу.

Опублікований: 29-01-2018
Читайте також:
Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років. Під час прямого ефіру учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів 03 квітня 2020

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли. 9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон інтелектуальних баталій розпочато 10 вересня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за зв’язки з профільними коледжами та технікумами, доцент Оксана Шульга відвідала Київський коледж туризму та готельного господарства з метою ознайомлення випускників коледжу зі спеціальностями «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства 09 грудня 2019

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

14 лютого 2018 року відбувся успішний захист дипломних проектів студентів освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології молока і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджено високий рівень підготовки фахівців професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 16 лютого 2018