Н У Х Т

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності

17 грудня 2018

Доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці взяла участь у обговоренні актуальних проблем безпеки життєдіяльності

Міжнародною Академією безпеки життєдіяльності за участі ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці»  Державної служби України з питань праці проведено круглий стіл «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності – енергобезпека, енергоресурсозбереження, інноваційні технології в охороні праці».

Метою заходу було обговорення стратегічних напрямів забезпечення безпеки життя та здоров’я людини у різних сферах суспільної діяльності. У роботі круглого столу брали учать фахівці та вчені Національної академії наук України, міністерств України, Державної служби України з питань праці, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, фахівці національних вищих навчальних закладів МОН України. Наш університет представила доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Романенко з доповіддю «Аналіз ефективності системи управління охороною праці в Україні».

Учасники заходу обговорили сучасний стан виробничого травматизму та умов праці на вітчизняних підприємствах, напрями впровадження міжнародних стандартів із безпеки праці, зміни законодавства у сфері промислової безпеки та охорони праці та їх вплив на науково-технічну підтримку державного нагляду, проблеми енергозбереження та енергоменеджменту. Під час круглого столу зав’язалася жвава дискусія щодо впровадження енергоефективних та інноваційних технологій в Україні. Серед рекомендацій запропонованих фахівцями – розроблення єдиного Порядку організації охорони праці в Україні на основі ризик-орієнтованого підходу для забезпечення впровадження директив Європейського Союзу у сфері безпеки та гігієни праці.

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у  Who&Why. Speakeasy bar. Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2024

До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування

У м. Києві відбувся Перший Міжнародний Форум Людського Капіталу «Україна  Майбутнього», участь в якому взяла в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Форум працював у рамках соціального проекту «Освітній хаб міста Києва», місією якого є реалізація концепції «Навчання протягом  життя» (Life Long Learning). На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 вересня 2019

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 березня 2023 року викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провела зі студентами групи ГС-2-7 відкрите практичне заняття «Safety at work» (Безпека на робочому місці) з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Заняття було спрямоване на розвиток умінь висловлювати свою точку зору, описувати значення між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Safety at work» – тема чергового відкритого заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 березня 2023

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»! У колективній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію 27 квітня 2021