Н У Х Т

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

19 березня 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію «Kernel» постачає до понад 70 країн.

Крім вирощування зернових та олійних, їх зберігання і перероблення, компанія приділяє велику увагу роботі з молоддю та її підготовці до роботи на підприємствах «Kernel» та в агросекторі.

Зокрема, для підготовки та розвитку кадрів компанія розпочала проєкт «Кернел шанс», а три роки тому був започатковано новий освітній проєкт «Open Agro University». Проєкт включає сім професійно-навчальних програм і передбачає шість місяців інтенсивного теоретичного та практичного навчання. Серед професійно-навчальних програм проєкту – інженер-технолог напрямку «Олії», інженер-технолог служби якості (лабораторії), інженер-механік заводу, енергетик та інші.

Наразі відбулось відкриття третього сезону «Open Agro University», на яке були запрошені завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент кафедри Володимир Бахмач.

Перед учасниками виступили генеральний директор компанії Євген Осипов і топ-менеджери. Програма заходу передбачала командну роботу учасників – молоді, що пройшла відбір до проєкту, та випускників проєкту, у форматі ділової гри і конкурсів. Серед учасників були і випускники та здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ольга Вінцюк, Валентин Дідківський і Дмитро Кондратенко. Кожна команда одержувала свої бали у гривневому еквіваленті. А в кінці були підведені підсумки та визначені переможці.

Захід був дуже захопливим і корисним для обміну досвідом між освітянами та виробничниками.

Опублікований: 19-03-2024
Читайте також:
Поетичний вечір на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У складні часи, які прийшли в Україну, особливо відчувається палке патріотичне ставлення українців до своєї мови та Батьківщини. Існує безліч прекрасних віршів про нашу рідну мову та Україну. І викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами освіти груп ТІ-1-4, ТІ-1-5, ТІ-2-6, ТХ-3-5, ТХ-3-6 та ТХ-3-14ск Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поетичний вечір на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 січня 2023

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – організатори першого в Україні конкурсу «CHILLTECH STUDENTS AWARDS»

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяв участь у виставці Chill Pro Kyiv 2024 з власним стендом. У ході виставки викладачі кафедри зустрічалися з представниками бізнесу, випускниками та потенційними вступниками. Зауважимо, що свою зацікавленість у здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – організатори першого в Україні конкурсу «CHILLTECH STUDENTS AWARDS» 20 лютого 2024

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР. 22 січня 201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію

17 квітня 2024 року в нашому університеті за сприяння Управління з питань продовольчої безпеки та підакцизної продукції департаменту державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів та продовольчої безпеки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Федерації органічного руху України відбулася І Всеукраїнська науково-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію 22 квітня 2024