Н У Х Т

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

19 березня 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію «Kernel» постачає до понад 70 країн.

Крім вирощування зернових та олійних, їх зберігання і перероблення, компанія приділяє велику увагу роботі з молоддю та її підготовці до роботи на підприємствах «Kernel» та в агросекторі.

Зокрема, для підготовки та розвитку кадрів компанія розпочала проєкт «Кернел шанс», а три роки тому був започатковано новий освітній проєкт «Open Agro University». Проєкт включає сім професійно-навчальних програм і передбачає шість місяців інтенсивного теоретичного та практичного навчання. Серед професійно-навчальних програм проєкту – інженер-технолог напрямку «Олії», інженер-технолог служби якості (лабораторії), інженер-механік заводу, енергетик та інші.

Наразі відбулось відкриття третього сезону «Open Agro University», на яке були запрошені завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент кафедри Володимир Бахмач.

Перед учасниками виступили генеральний директор компанії Євген Осипов і топ-менеджери. Програма заходу передбачала командну роботу учасників – молоді, що пройшла відбір до проєкту, та випускників проєкту, у форматі ділової гри і конкурсів. Серед учасників були і випускники та здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ольга Вінцюк, Валентин Дідківський і Дмитро Кондратенко. Кожна команда одержувала свої бали у гривневому еквіваленті. А в кінці були підведені підсумки та визначені переможці.

Захід був дуже захопливим і корисним для обміну досвідом між освітянами та виробничниками.

Опублікований: 19-03-2024
Читайте також:
Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти  4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 червня 2021

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.  «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника 08 жовтня 2021

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ!

«Вік живи, вік учись» – каже відоме українське прислів’я. Саме тому, з метою обміну досвідом викладання англійської мови доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець вирушила до Західно-Фінляндського коледжу в м. Гуйттінен у Фінляндії для проходження стажування за кордоном. 7 жовтня запрошені учасники мали можливість посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! 08 жовтня 2019

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників

Нещодавно в університеті відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», співорганізаторами якої були кафедра технології цукру і підготовки води НУХТ, Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України та Асоціація виробників мінеральних та питних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників 25 листопада 2024