Н У Х Т

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

19 march 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію «Kernel» постачає до понад 70 країн.

Крім вирощування зернових та олійних, їх зберігання і перероблення, компанія приділяє велику увагу роботі з молоддю та її підготовці до роботи на підприємствах «Kernel» та в агросекторі.

Зокрема, для підготовки та розвитку кадрів компанія розпочала проєкт «Кернел шанс», а три роки тому був започатковано новий освітній проєкт «Open Agro University». Проєкт включає сім професійно-навчальних програм і передбачає шість місяців інтенсивного теоретичного та практичного навчання. Серед професійно-навчальних програм проєкту – інженер-технолог напрямку «Олії», інженер-технолог служби якості (лабораторії), інженер-механік заводу, енергетик та інші.

Наразі відбулось відкриття третього сезону «Open Agro University», на яке були запрошені завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент кафедри Володимир Бахмач.

Перед учасниками виступили генеральний директор компанії Євген Осипов і топ-менеджери. Програма заходу передбачала командну роботу учасників – молоді, що пройшла відбір до проєкту, та випускників проєкту, у форматі ділової гри і конкурсів. Серед учасників були і випускники та здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ольга Вінцюк, Валентин Дідківський і Дмитро Кондратенко. Кожна команда одержувала свої бали у гривневому еквіваленті. А в кінці були підведені підсумки та визначені переможці.

Захід був дуже захопливим і корисним для обміну досвідом між освітянами та виробничниками.

Published on: 19-03-2024
Read also:
Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

READ YOURSELF

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 march 2020

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

READ YOURSELF

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 december 2024

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету

Сьогодні, напередодні початку нового навчального року у актовій залі відбулися традиційні збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Державного прапора і Днем Незалежності, а також із початком нового навчальн...

READ YOURSELF

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету 29 august 2024

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

READ YOURSELF

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 may 2022