Н У Х Т

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

19 march 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію «Kernel» постачає до понад 70 країн.

Крім вирощування зернових та олійних, їх зберігання і перероблення, компанія приділяє велику увагу роботі з молоддю та її підготовці до роботи на підприємствах «Kernel» та в агросекторі.

Зокрема, для підготовки та розвитку кадрів компанія розпочала проєкт «Кернел шанс», а три роки тому був започатковано новий освітній проєкт «Open Agro University». Проєкт включає сім професійно-навчальних програм і передбачає шість місяців інтенсивного теоретичного та практичного навчання. Серед професійно-навчальних програм проєкту – інженер-технолог напрямку «Олії», інженер-технолог служби якості (лабораторії), інженер-механік заводу, енергетик та інші.

Наразі відбулось відкриття третього сезону «Open Agro University», на яке були запрошені завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент кафедри Володимир Бахмач.

Перед учасниками виступили генеральний директор компанії Євген Осипов і топ-менеджери. Програма заходу передбачала командну роботу учасників – молоді, що пройшла відбір до проєкту, та випускників проєкту, у форматі ділової гри і конкурсів. Серед учасників були і випускники та здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ольга Вінцюк, Валентин Дідківський і Дмитро Кондратенко. Кожна команда одержувала свої бали у гривневому еквіваленті. А в кінці були підведені підсумки та визначені переможці.

Захід був дуже захопливим і корисним для обміну досвідом між освітянами та виробничниками.

Published on: 19-03-2024
Read also:
Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи

Магістранти-біотехнологи та здобувачі ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисциплін «Методи молекулярної біотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» Оксаною Скроцькою прослухали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), профе...

READ YOURSELF

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи 10 march 2023

День єднання у НУХТ

16 лютого, у День єднання, колектив нашого університету зустрівся біля Державного прапора України, встановленого перед головним корпусом НУХТ. Продемонструвати свою силу духу, єдність, згуртованість і висловити підтримку нашому народу й українським військовим прийшли ректорат, керівники і працівники навчальних і наукових підрозділів, співробітники ...

READ YOURSELF

День єднання у НУХТ 16 february 2022