Н У Х Т

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

18 june 2021

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

16 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.008 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Лариса Чубенко презентувала свої дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри Олена Грек.

Засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції на платформі Zoom у режимі реального часу.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради, докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко, рецензентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Офіційні опонентки: докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, проректорка з наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій Наталія Поварова. Також були присутні викладачі, співробітники та аспіранти нашого університету.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Ларисі Чубенко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Щиро вітаємо здобувачку та її наукову керівницю! Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! 

Published on: 18-06-2021
Read also:
Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій. На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів. Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяль...

READ YOURSELF

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився 02 july 2020

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

Невпинно наближається завершення навчального року, і все більше цьогорічних випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів турбує питання вибору подальшого життєвого шляху. Колектив нашого університету завжди приходить на допомогу майбутнім вступникам, і навіть в умовах дистанційних комунікацій, відшукує можливості для надання їм фахових роз’яснень щ...

READ YOURSELF

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету 03 april 2021

Відзначаємо День працівників харчової промисловості

12 жовтня в університеті відбулися урочисті загальні збори з нагоди Дня працівників харчової промисловості, який українці традиційно відзначають у третю неділю жовтня. З огляду на воєнний стан, цьогоріч святкували вузьким родинним колом НУХТівської спільноти. Присутніх у актовій залі університету тепло привітав ректор, професор Олександр Шевченко...

READ YOURSELF

Відзначаємо День працівників харчової промисловості 12 october 2023