Н У Х Т

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

18 червня 2021

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

16 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.008 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Лариса Чубенко презентувала свої дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри Олена Грек.

Засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції на платформі Zoom у режимі реального часу.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради, докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко, рецензентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій. Офіційні опонентки: докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, проректорка з наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій Наталія Поварова. Також були присутні викладачі, співробітники та аспіранти нашого університету.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Ларисі Чубенко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Щиро вітаємо здобувачку та її наукову керівницю! Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! 

Опублікований: 18-06-2021
Читайте також:
Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Днями завершилася виробнича практика магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» на провідних підприємствах галузі. Практичну підготовку здобувачів освіти забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства, з якими випускова кафедра підтримує стійке партнерство, засн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 липня 2025

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів

В умовах безпрецедентних заходів безпеки та на оригінальній локації (у конференц-холі арт-готелю «Баккара») цього разу працювала  Міжнародна конференція «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку тринадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». Аналітичний аналіз напрямів розвитку олійно-жирової галузі України та св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів 20 жовтня 2020

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2019

Студентська практика, як початок трудової діяльності

Перед тим як приступити до дипломного проєктування здобувачі вищої освіти нашого університету проходять технологічну та переддипломну практики, під час якої мають змогу навчитися вирішувати нестандартні ситуації, які не знайдеш у підручниках, а також налагоджувати професійні доброзичливі стосунки з колегами і, звичайно ж, отримувати практичні реком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська практика, як початок трудової діяльності 31 січня 2022