Н У Х Т

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

15 february 2022

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».

Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо вимог органічного виробництва, правил сертифікації і, звичайно, володіли знаннями технологій виробництва харчових продуктів. На кафедрі вже не перший рік готують фахівців за цією освітньо-професійною програмою та проводять наукові дослідження в галузі технологій органічних харчових продуктів.

Під час захисту робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розроблення технологій органічного хліба, цукристих і борошняних органічних кондитерських виробів, розроблення технологій органічних харчових продуктів для веганів. Особлива увага приділялася харчовій цінності виробів, вимогам до якості сировини та готової продукції, відповідності міжнародним стандартам органічного виробництва.

Згідно з наказом роботу Екзаменаційної комісії очолив президент Федерації органічного руху України Євген Милованов. До складу комісії також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова та доцентка Наталія Фалендиш.

Голова комісії зазначив актуальність і практичну цінність представлених робіт, які можуть бути впроваджені на підприємствах України. На завершення Євген Милованов побажав молодим фахівцям наснаги у наукових дослідженнях, професійній діяльності та популяризації виробництва органічних харчових продуктів в Україні. 

Published on: 15-02-2022
Read also:
Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році

За підсумками проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2022-2023 навчальному році та з метою підтримки обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання прийнято рішення про відзначення здобувачів освіти та їх наукових керівників. На підставі протоколів конк...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році 15 june 2023

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 грудня 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Національного університету харчових технологій Андрій Слюсенко успішно захистив дисертацію «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133...

READ YOURSELF

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 december 2022

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому. На початку зустрічі менеджер з персоналу розпов...

READ YOURSELF

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів 21 january 2019

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

READ YOURSELF

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 june 2020