Н У Х Т

Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці

30 july 2025

Завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опонувала дисертацію у Львівській політехніці

30 липня 2025 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашого університету, докторка технічних наук, професорка Людмила Кривопляс-Володіна взяла участь у роботі спеціалізованої вченої ради в Національному університеті «Львівська політехніка». Вона виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації на тему «Удосконалення технологічного процесу флексографічного друку гнучких паковань» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 186 «Видавництво та поліграфія» Тетяною Кукурою.

Здобувачка розробила нову модель технологічного процесу флексографічного друку, метод кількісного оцінювання стану анілоксових валів і побудувала прогностичні моделі якості друку із застосуванням методів нечіткої логіки. Наша фахівчиня відзначила високу актуальність, наукову новизну та практичну значущість представленої дисертаційної роботи. Вона наголосила на суттєвій прикладній цінності отриманих результатів, оскільки вони вже впроваджені у виробництво та використовуються в освітньому процесі. Дослідження є завершеною самостійною науковою роботою, яка робить вагомий внесок у розвиток сучасних технологій флексографічного друку та пакувальної галузі.

Щиро вітаємо науковий колектив кафедри комп'ютеризованих комплексів поліграфічних та пакувальних виробництв, ІПМТ, НУ «Львівська політехніка» з успішним захистом і бажаємо подальших наукових здобутків, творчого натхнення та мирного неба!

Published on: 30-07-2025
Read also:
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

READ YOURSELF

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 march 2023

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т...

READ YOURSELF

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 25 october 2023

Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

READ YOURSELF

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 june 2019